Κωνσταντίνος Αργυρός: Έδωσε ρέστα ο παππούς με το επικό τσιφτετέλι του πάνω στην πίστα. Έτρεχαν να τον μαζέψουν

February 28, 2022

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έδωσε ρέστα ο παππούς με το επικό τσιφτετέλι του πάνω στην πίστα. Έτρεχαν να τον μαζέψουν

Έτρεχαν να τον μαζέψουν: Έδωσε «ρέστα» ένας παππούς με το τσιφτετέλι του
Πρόκειται για την επική στιγμή που ένας παππούς αποφασίζει να ανέβει στην πίστα που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και να χορέψει τσιφτετέλι. Χάρισε άπλετο γέλιο αυτός ο χορός που θα δείτε στο βίντεο.

Από όσο βλέπουμε στο βίντεο, βρήκε την ευκαιρία να ανέβει και ξεσάλωσε με ένα τελείως διαφορετικό τσιφτετέλι. Αφού άρχισε να κάνει τα “δικά του”, η ασφάλεια τον εντόπισε και έτρεξε να τον μαζέψει.

Είναι μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές, και σίγουρα θα κλάψετε από τα γέλια, όπως και με αυτό το τσιφτετέλι ενός παπά. Πάντως, ο Αργυρός συνέχισε ανενόχλητος να τραγουδάει.

Το βίντεο με τον παππού που έτρεχαν να τον μαζέψουν


Ένα από τα πιο τρελά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης – Δεν φαντάζεστε ποια το χόρεψε


Αυτό είναι ένα από τα πιο τρελά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω. Ποια γνωστή παρουσιάστρια το χόρεψε;

Μπορεί να μην το θυμάστε, μιας και μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν, αλλά πρόκειται για την Ναταλία Γερμανού. Σηκώθηκε όρθια, λοιπόν, και χόρεψε ένα αναπάντεχο ροκ τσιφτετέλι. Μπορεί να μην είναι τόσο αργό και ασιθησιακό σαν αυτό, αλλά θα σας αφήσει άφωνους.

Μπορούμε να διακρίνουμε μάλιστα και τον Παύλο Σταματόπουλο, την Σίσσυ Χρηστίδου, και τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος δεν δίστασε να γονατίσει και να χτυπήσει παλαμάκια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: