Πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του και ο κόσμος του αγόρασε καινούργιο

February 28, 2022

Πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του και ο κόσμος του αγόρασε καινούργιο

Τον Φεβρουάριο του 2021, η εκπομπή «Humans of Bombay» παρουσίασε μια συγκινητική ιστορία ενός ηλικιωμένου, ο οποίος πούλησε το σπίτι του για τις σπουδές τις εγγονής του.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Humans of Bombay (HOB), ο Ντενρζαί Τζι αποκάλυψε ότι αφού έχασε τους δύο γιους του, έπρεπε να φροντίσει τα εγγόνια και τις νύφες του.

«Πριν από έξι χρόνια, ο μεγαλύτερος γιος μου έφυγε από το σπίτι, πήγε στη δουλειά ως συνήθως αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», είπε ο Τζι. Το σώμα του βρέθηκε μια εβδομάδα αργότερα, ενώ δύο χρόνια αργότερα, ο άλλος γιος του αυτοκτόνησε.

Ποιες θυσίες έκανε ο ηλικιωμένος για τις σπουδές της εγγονής του;

«Τις περισσότερες μέρες δεν είχαμε τίποτα να φάμε», είπε ο Τζι στο HOB. Όταν η εγγονή του τελείωσε το σχολείο και ήθελε να ταξιδέψει στο Δελχί για να σπουδάσει, ο Τζι ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να στηρίξει οικονομικά την επιθυμία της κι έτσι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του.

«Αλλά έπρεπε να εκπληρώσω τα όνειρά της… με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι, πούλησα το σπίτι μας και πλήρωσα τις σπουδές της», είπε. Η σύζυγός του, η νύφη του και τα εγγόνια του έμειναν σε έναν συγγενή του στο χωριό τους ενώ ο Τζι έμεινε στη Βομβάη για να εργαστεί, όπου κοιμόταν κάθε βράδυ στο αυτοκίνητό του.

«Ανυπομονώ να γίνει δασκάλα, ώστε να την αγκαλιάσω και να της πω: ”Με έκανες τόσο περήφανο”. Θα είναι η πρώτη πτυχιούχος της οικογένειάς μας», είπε.

Η συγκινητική ιστορία του Τζι συγκίνησε πολλούς στα social media, οι οποίοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν διαδικτυακό έρανο, από τον οποίο και τελικώς συγκεντρώθηκαν 32.000 δολάρια. «Όλα έγιναν λόγω της αγάπης και της υποστήριξής σας, ο Ντενρζαί Τζι έχει τώρα νέο σπίτι και μπορεί να σπουδάσει την εγγονή του», έγραψε το Humans of Bombay.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: