Πόλεμος στην Ουκρανία: Τανκ πατάει αυτοκίνητο με οδηγό (Βίντεο)

February 27, 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τανκ πατάει αυτοκίνητο με οδηγό (Βίντεο)

Τανκ συντρίβει πολιτικό αυτοκίνητο στο προάστιο Ομπολόν του Κιέβου. Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια της εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία

Το τεθωρακισμένο όχημα κινούμενο με ταχύτητα φαίνεται να γλιστρά στρίβει εμπρός από το αυτοκίνητο και το… πατά.

Σε video που αναρτήθηκε στο Twitter, τα πλάνα από το περιστατικό έδειξαν ότι το στρατιωτικό όχημα δεν σταμάτησε εμπρός από το αυτοκίνητο και συνέχισε. Οι παραβρισκόμενοι έσπευσαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα παγιδευμένη στα συντρίμμια.

Το Ρωσικό τανκ τύπου 9K35 Strela-10 με πυραυλικό σύστημα εδάφους-αέρος μικρού βεληνεκούς πλησίασε γρήγορα το αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση και ξαφνικά έστριψε προς το μέρος του, δίνοντας στον οδηγό λίγο χρόνο να αντιδράσει. Το στρατιωτικό όχημα προσέκρουσε μετωπικά στο ΙΧ και πέρασε πάνω του, συνθλίβοντάς το κάτω από το βάρος του, προτού συνεχίσει την πορεία του.Χρησιμοποιώντας εργαλεία, όπως ένα τσεκούρι και έναν λοστό, μια ομάδα ανδρών προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, ώστε να μπορέσουν να σώσουν τη γυναίκα, η οποία είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητο που έχει σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς. Αν και η διάσωση της γυναίκας δεν καταγράφηκε στο βίντεο, οι αναφορές ανέφεραν στη συνέχεια ότι οι παραβρισκόμενοι κατάφεραν να την βγάλουν χωρίς τραυματισμό.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το κατεστραμμένο όχημα, το οποίο ισοπεδώθηκε εντελώς από το τανκ. Η γυναίκα λογικά έπεσε στο κάθισμα του συνοδηγού για να αποφύγει να συνθλιβεί από την οροφή. Τη γυναίκα μετέφεραν σε νοσοκομείο του Κιέβου.
Πηγή

Διαβάστε επίσης: