Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει: «Έχασα δύο σπίτια για να καλύψω χρέη, αλλά παρέμεινα ήρεμος»

February 27, 2022

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει: «Έχασα δύο σπίτια για να καλύψω χρέη, αλλά παρέμεινα ήρεμος»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου και μίλησε για την οικονομική περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απογοήτευση που δέχθηκε από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την οικονομική καταστροφή την οποία και αντιμετώπισε με ηρεμία.

Βλαδίμηρος Κυρικίδης: Η τοποθέτηση του ηθοποιού για την πολιτική

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε περίοδος που είχα απογοητευθεί πάρα πολύ από την πολιτική κατάσταση. Με είχε πληγώσει πάρα πολύ γιατί θεωρώ τον εαυτό μου πολιτικό ον και έχω σκέψη, αντίληψη και γνώμη. Αυτή η χώρα με στεναχωρούσε συνεχώς λίγο πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά ήρθα τα μνημόνια και όλα αυτά οπότε απογοητεύθηκα διπλά και τριπλά και είπα ότι δεν με εκπροσωπεί αυτή η χώρα σαν πολίτη. Δηλαδή θέλω να πάω κάπου που τουλάχιστον η κυβέρνηση προστατεύει τους καλλιτέχνες και οργανώνει σωστά τα θέματα τέχνης».

Οι παραγωγές του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο θέατρο και η πώληση δύο σπιτιών

«Υπήρξα για αρκετά χρόνια επιχειρηματίας πάνω στη δουλειά μου και έγινα παραγωγός του εαυτού μου και των παραστάσεων που ανέβαζα. Για περίπου οκτώ χρόνια συνέβη αυτό και άλλες παραγωγές πήγαν καλά, άλλες δεν πήγαν καλά. Τα χρέη ακόμα υπάρχουν. Δεν είμαι ο μοναδικός που πούλησα δυο σπίτια για να καλύψω χρέη, υπάρχουν και άλλοι που το κάνουν. Την ώρα που έχεις ένα όραμα και έχεις ανθρώπους που έχουν ασπαστεί αυτό το όραμα πρέπει να πληρωθούν. Άρα το να χάσεις και δυο σπίτια δεν σημαίνει τίποτα».

«Το θέατρο είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Ανεβάζεις μια παράσταση που εσύ θεωρείς ότι μπορεί να έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις και πάει άπατο. Η επόμενη μέρα με βρήκε με απόλυτη ηρεμία. Τούβλα πούλησα, σπίτια. Δεν πούλησα ούτε εμένα ούτε την γυναίκα μου» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Δείτε την συνέντευξη του ηθοποιού:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: