«Του το είχα πει…»: Ο Γιάννης Μπέζος είπε όσα κανείς δεν τόλμησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη (Vid)

February 27, 2022

«Του το είχα πει…»: Ο Γιάννης Μπέζος είπε όσα κανείς δεν τόλμησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη (Vid)

Όλα όσα είπε έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και σχολίασε και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν.

Ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε ότι στεναχωρέθηκε με την υπόθεση του αλλά όπως υπογράμμισε δε μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τέτοιες συμπεριφορές. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε ενοχληθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πει ότι οι δυο τους ήταν οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα.

«Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Αυτό θα το πει ο χρόνος. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε» είπε ο Γιάννης Μπέζος.


«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Σε καμία περίπτωση. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά. Σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Αν καταδικαστεί θα πληρώσει το τίμημα αυτός.

Εγώ δεν μπορώ ούτε να συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν» είπε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.


 

Πηγή: dailymedia.com.gr

Διαβάστε επίσης: