«Μαύρες» μέρες για την Χριστίνα Σούζη: Χάνει το μοναδικό σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό για 104.000€

February 27, 2022

«Μαύρες» μέρες για την Χριστίνα Σούζη: Χάνει το μοναδικό σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό για 104.000€

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Σούζη – Τι συμβαίνει με το σπίτι της στο Παγκράτι

Οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Χριστίνα Σούζη, καθώς το σπίτι της στο Παγκράτι είχε βγει σε πλειστηριασμό.

Το αγόρασε το 1982

Παρά τις ατελείωτες ώρες εργασίας της δημοφιλούς Μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, όπως είχε αποκαλύψει με επίσημα έγγραφα το Grande Magazine, η Χριστίνα Σούζη με τον σύζυγό της Γιάννη, κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο. Το σπίτι που απέκτησαν το 1982, με «σκληρή» δουλειά και πολλές θυσίες, στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, πλησίον της πλατείας Πλαστήρα.

Πρόκειται για διαμέρισμα 81 τ.μ., τρίτου ορόφου, το οποίο στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 βγήκε σε πλειστηριασμό η «ALPHA BANK», με τιμή πρώτης προσφοράς 104.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ακίνητο -σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών- βαραίνει προσημείωση υποθήκης υπέρ της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», για ποσό 75.000 ευρώ, καθώς και προσημείωση υποθήκης στην «ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για ποσό 36.120 ευρώ.

Η ίδια η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ σε συνέντευξη της παλαιότερα είχε αναφερθεί σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, απόρροια της κρίσης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αναγκάστηκαν να πουλήσουν με τον σύζυγό της το φουσκωτό που διέθεταν, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους.

«Η κρίση με πήγε πολύ πίσω. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έτσι. Δεν λέω να κάνω μια ζωή χλιδάτη, αλλά αν έχω και ένα φουσκωτό… τι έγινε; Αγάπη είναι αυτή και δεν μπορώ να την έχω πια. Το πουλήσαμε με το που άρχισε η κρίση. Δεν μπορούσα να το συντηρήσω. Προτιμώ να δώσω στα παιδιά μου παρά να περνάω εγώ καλά. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πια και η κόρη μου δεν έχει δουλειά συγκεκριμένη. Προσπαθεί να κάνει το διδακτορικό της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: