Πόλεμος Ουκρανία: Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της – Λύγισε η μάνα της

February 25, 2022

Πόλεμος Ουκρανία: Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της – Λύγισε η μάνα της

Πόλεμος Ουκρανία: Συγγενείς της Κάτιας Ταραμπάνκο βρίσκονται στην Μαριούπολη και η μητέρα της έκανε δηλώσεις στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι στο survivor δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στην πατρίδα της και η εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, Super Κατερίνα, επικοινώνησε με τη μητέρα της η οποία μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία λύγισε.

Συγκεκριμένα η μητέρα της Κάτιας τόνισε: «Έχω επικοινωνήσει με τους συγγενείς μας και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν τους αφήνουν να φύγουν.».


Και πρόσθεσε: «Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι εκεί, η αδερφή μου είναι 15 χιλιόμετρα μακριά και έχει το δικό της καταφύγιο. Αγχώνομαι, δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις. Η μάνα μου, η αδερφή μου και η ανιψιά μου είναι ομογενείς» και λύγισε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η παραγωγή του Survivor θα ενημερώσει σήμερα την Κάτια Ταραμπάνκο για την κατάσταση στην Ουκρανία.


Δείτε το βίντεο

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης: