Εσύ θυμάσαι την Μαρία την Άσχημη; Δες την στο ντούς της και θα μείνεις άφωνος

February 25, 2022

Εσύ θυμάσαι την Μαρία την Άσχημη; Δες την στο ντούς της και θα μείνεις άφωνος





Η εντυπωσιακή και κούκλα Αγγελική Δαλιάνη, είναι η Μαρία η άσχημη

Μια απο τις σειρές που κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού ήταν και αυτή που έπαιξε την σεζόν 2007-2008 στο Mega με τίτλο “Μαρία η άσχημη”

Πρωταγωνίστρια ήταν η Αγγελική Δαλιάνη η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία με την σειρά και μάλιστα έγινε πασίγνωστη με έναν περίεργο τρόπο, αφού το κανάλι έκανε ότι μπορούσε για να μην την δούμε όπως ήταν σαν κανονικό κορίτσι

Στην σειρά που κράτησε για μια σεζόν το 2007-2008, το κανάλι της είχε δώσει την εντολή να εμφανίζεται στα μέσα μόνο με την μορφή που έχει στη σειρά (δηλαδή της Μαρίας της άσχημης) για τον πρώτο καιρό προβολής της σειράς….

Τα social media ήταν ανύπαρκτα τότε και η απούσια τους βοήθησε το μυστήριο, παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη επιτυχία της σειράς έκανε πολλούς να ψάξουν να βρούν παλιότερες φωτογραφίες της οι οποίες τελικά βρέθηκαν και έδειξαν την πραγματική εικόνα της ηθοποιού.

Στην συνέχεια η Αγγελική Δαλιάνη έκανε μια εμφάνιση στην σειρά “Όλα στον αέρα” με έναν μικρό ρόλο ενώ επέστρεψε στην τηλεόραση την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην σειρά ”Η επιστροφή” με πρωταγωνιστικό στον ρόλο της Αθηνάς Σιδέρη.


Το 2009 παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη,τον οποίο τον γνώριζε απο το 2003 και έχουν αποκτήσει και 2 παιδιά.

Η Αγγελική Δαλιάνη έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram όπου αναρτεί διάφορες φωτογραφίες απο την καθημερινότητα της αλλά και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Μια απο τις καταπληκτικές της φωτογραφίες είναι και η παρακάτω.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

 

Πηγή: tvfreaks.gr

Διαβάστε επίσης: