Γοητευτικός σεφ και νικητής ριάλιτι: Ο κούκλος σύντροφος της Ελπίδας Μορφούλη από το Master Chef

February 25, 2022

Γοητευτικός σεφ και νικητής ριάλιτι: Ο κούκλος σύντροφος της Ελπίδας Μορφούλη από το Master Chef

Ελπίδα Μορφούλη – MasterChef: Με αυτόν τον νικητή ριάλιτι είναι παντρεμένη

Η Ελπίδα Μορφούλη είναι σίγουρα από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του MasterChef.

Από την πρώτη της οντισιόν στο μαγειρικό ριάλιτι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι της έδωσαν δύο «ναι» και την ποδιά με την οποία πέρασε στα bootcamp και κατόπιν στο σπίτι του MasterChef.

Η Ελπίδα Μορφούλη είναι 36 ετών, κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ενώ για 13 χρόνια έζησε στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε στις κουζίνες.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε σε ριάλιτι. Η 36χρονη μαγείρισσα είχε πάρει μέρος το 2018 συμμετείχε στο μαγειρικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, Hell’s Kitchen με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι.

Εκεί γνώρισε μάλιστα τον μετέπειτα σύντροφο και σύζυγό της, Ραφαήλ Τσακίρη. Οι δυο τους έγιναν φίλοι κατά τη διάρκεια του Hell’s Kitchen και μετά το τέλος του, ήρθαν πιο κοντά και έγιναν ζευγάρι.

Μάλιστα, ο Ραφαήλ Τσακίρης βρέθηκε στον μεγάλο τελικό εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση μαζί με το χρηματικό έπαθλο του νικητή.

Τον Οκτώβρη του 2020 το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο μαγειρικό ριάλιτι του ANT1, η Ελπίδα Τσακίρη βάζει ξανά τα δυνατά της, αυτή τη φορά για την κουζίνα του MasterChef 6.

Δείτε εικόνες από το γάμο τους:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: