«Δε πειράζει που τα τρόφιμα είναι ακριβά έτσι κι αλλιώς οι φτωχοί δεν έχουν να φάνε» – Οργή κατά Πορτοσάλτε

February 24, 2022

«Δε πειράζει που τα τρόφιμα είναι ακριβά έτσι κι αλλιώς οι φτωχοί δεν έχουν να φάνε» – Οργή κατά Πορτοσάλτε

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter ο σχολιασμός του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για την ακρίβεια στα καύσιμα και τους ανθρώπους που βγάζουν 500 ευρώ.

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», ανέφερε.

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;», πρόσθεσε.

Στο τέλος ο Πορτοσάλτε μίλησε και για λαϊκισμό αναφερόμενος στην αντίδραση του δημοσιογράφου Φοίβου Κλαυδιανού σε όσους διαφωνούν με τη συγκεκριμένη άποψη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο σχολιασμός του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter με το hashtag #Πορτοσάλτε να βρίσκεται πρώτο στις τάσεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: