Τραγωδία "χτύπησε" το σπίτι της Κάτιας Ταραμπάνκο – Αποχωρεί από το Survivor 5 εσπευσμένα; – Survivor

February 25, 2022

Παγκόσμιος συναγερμός από την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο! Τώρα θα μας πείτε τι σχέση μπορεί να το ένα με το άλλο και θα έχετε και δίκιο! Ωστόσο επηρεάζει το μέλλον μιας συγκεκριμένης παίκτριας του παιχνιδιού.Και ο λόγος φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Είναι γνωστό πως η παίκτρια κατάγεται από την Ουκρανία, όπου αυτή την στιγμή βιώνει την ρωσική εισβολή. Ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως η καταγωγή της Κάτιας είναι από την Μαριούπολη, ακριβώς δηλαδή στην περιοχή που χτυπούν οι Ρώσοι!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

ΣΚΑΙ: Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι για το Survivor 5 – Μόλις έγινε γνωστό

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ενημερώσει την Κάτια Ταραμπάνκο για την τραγική εξέλιξη και βρίσκεται στο χέρι της το τι θα κάνει! Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ατζούν ήρθε σε επικοινωνία με την παίκτρια των Διασήμων και της αποκάλυψε πως η πόλη της δέχεται επίθεση από τους Ρώσους, με συγγενείς της Κάτιας να βρίσκονται στην περιοχή! Όχι μητέρα και αδελφός, αλλά ξαδέλφοι, θείοι και αρκετοί άλλοι.

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός της τόνισε πως δεν δεσμεύεται με καμία ρήτρα για αποχωρήσει για έναν τέτοιο λόγο και είναι στο χέρι της αν θέλει να φύγει! Η Κάτια από την πλευρά της ζήτησε να… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: