Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου; – Ζώδια

February 24, 2022

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;



Παράλληλα, δείτε τη πρόβλεψη-«φωτιά» από τη Λίτσα Πατέρα.

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Λιάγκας: Έγκυος η 35αρα καλλονή που κρύβει

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Λιάγκας: Έγκυος η 35αρα καλλονή που κρύβει

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να απολαύσεις μία βελτιωμένη και ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες και ανατροπές, στον φιλικό τομέα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πετύχεις μεγάλους και υψηλούς στόχους και σπουδαία όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει κόντρες και αυτό θα βλάψει την κοινωνική σου εικόνα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να προσπαθήσεις και να μην διατυμπανίζεις αυθόρμητα την επιτυχία και την ευτυχία σου στον κάθε έναν, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν τα επιτεύγματα σου! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει ανατροπές στις κοινωνικές σου σχέσεις, αλλά και στις μετακινήσεις σου!

ζωδια-σημερα

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

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σήμερα να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο που θα σε δικαιώσει και θα σε ικανοποιήσει! Επιπλέον, θα έχεις ωφέλιμες επαφές, ειδήσεις και συνομιλίες! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα φέρει σοκαριστικές αποκαλύψεις και θα φανερώσει κρυφούς εχθρούς!

Λέων

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου! Πες ναι στις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τον κοινωνικό περίγυρο σου! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες, ρήξεις και ανατροπές, σε σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο ευχάριστες και ευνοϊκές ημέρες, για ο,τιδήποτε θες και έχεις ως σκοπό! Να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για κοινωνικές, ψυχαγωγικές και δημιουργικές δράσεις! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει αρκετό άγχος και τρεξίματα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορείς να αναμένεις ευτυχισμένη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική σιγουριά και ηρεμία! Μία χαρμόσυνη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία από το παρελθόν και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, είναι εδώ! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες και ανατροπές, στον κοινωνικό τομέα!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου δώσει ευκαιρίες, ώστε να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς, με μία σου μόνο λέξη! Ξεχωρίζεις για το έξυπνο μυαλό σου και την ακαταμάχητη προσωπικότητα σου, ιδίως μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και επαφές! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες και ρήξεις, στον οικογενειακό τομέα!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες, κυρίως λόγω ορισμένων απρόσμενων συγκυριών! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει κόντρες και ανατροπές, σε θέματα που αφορούν αδέρφια, γείτονες και γνωστούς!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Πιθανές είναι και νέες φιλίες, που έρχονται για να μείνουν!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, με παρασκηνιακό τρόπο! Το γεγονός αυτό, θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις σχέδια, στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο κοντινό μέλλον! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει μεγάλες ρήξεις και ανατροπές, σε αρκετούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έχεις δυναμισμό και θέληση, γεγονός που θα φέρει γοργές και ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά, αλλά και ουσιαστικά με τους φίλους σου και περνάτε μαζί υπέροχα! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα φανερώσει σημαντικά για εσένα μυστικά!

Πηγή: Oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: