Κατερίνα Καινούργιου -πρόβα νυφικού: Η ατάκα για τον γαμπρό (video)

February 24, 2022

Κατερίνα Καινούργιου -πρόβα νυφικού: Η ατάκα για τον γαμπρό (video)





Η Κατερίνα Καινούργιου συνόδευσε την κουμπάρα της στην πρόβα νυφικού και μάλλον βρήκε και το νυφικό που θα φορούσε η ίδια.

Το χτεσινό απόγευμα βρήκε την Κατερίνα Καινούργιου να απολαμβάνει μια ξεχωριστή πρόβα νυφικού.

Εννοείται πως η πρόβα δεν έγινε για να βρει νυφικό η ίδια η παρουσιάστρια αλλά η μελλοντική της κουμπάρα Μάιρα Γρυπαίου. Μαζί με την στιλίστρια της εκπομπής της Γεωργία Παντελέ και την μέλλουσα νυφούλα που είναι και hair stylist της Κατερίνας, μας έβαλαν σε γαμήλιο mood και η Κατερίνα φαίνεται πως βρήκε και η ίδια ένα νυφικό με διαφάνειες και φτερά που την κέρδισε!

«Μου βρήκες νυφικό, αυτό είναι το ιδανικό, εξαιρετική επιλογή, τον γαμπρό να βρούμε», ακούγεται να λέει η Κατερίνα σε ένα από τα stories που δημοσίευσε ενώ μας έδειξε κι άλλες στιγμές από την πρόβα, την οποία ακολούθησαν τσουγκρίσματα με αφρώδες κρασί.

Όσον αφορά τη νύφη, είναι καλή φίλη και συνεργάτιδα της Κατερίνας, η προσωπική της hair stylist. Στη διάρκεια του Ευτυχείτε που παρουσίαζε πέρσι στο Open η Καινούργιου, είχε λάβει χώρα η πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής αλλά και η πρόταση της Κατερίνας να γίνει κουμπάρα.


Το ιδανικό νυφικό της Κατερίνας Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν σκέφτεται το νυφικό των ονείρων της, το μυαλό της πηγαίνει σε μία κλασική εικόνα συνδυασμένη με ένα σέξι στοιχείο. Ένα εντελώς κλειστό νυφικό στο μπροστινό μέρος που αποκαλύπτει την πλάτη. Τουλάχιστον αυτό είχε περιγράψει, όταν είχε δει το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου μετά τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Κι εγώ μπορεί να το έραβα MI-RŌ, γιατί είναι πολύ φίλοι μου τα παιδιά. Εγώ τα θέλω πολύ κλειστά. Εδώ (στα χέρια) όλο (κλειστό). Όλο μέχρι πάνω. Όλη η πλάτη έξω και να ανοίγει. Και να έχει πολύ στενή μέση. Εγώ θα το βάλω ό,τι και να ‘ναι. Και καλοκαίρι. Πολύ ωραίο. Θα το βάλω μια μέρα εδώ να το δείτε», είπε στους συναδέλφους της και συνέχισε:

«Πλάκα σας κάνω, βρε παιδιά. Σας λέω πώς το έχω φανταστεί. Το έχω φωτογραφίες. Αν ποτέ παντρευτώ, το έχω πώς μου αρέσει», είχε πει η Κατερίνα.

Ζητείται γαμπρός!
Μπορεί η Κατερίνα να έχει χωρίσει οριστικά πια από τον επί 2,5 χρόνια αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά ο μπαμπάς της συνεχίζει να ψάχνει γαμπρό για την κόρη.


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πρόσφατα πως ο πατέρας της αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και νοσηλεύτηκε. Εκεί περιέγραψε το αστείο περιστατικό:

«Μπήκε προηγουμένως στο δωμάτιο ένας γιατρός…κούκλος. Του λέω ρε μπαμπά μέσα στον πόνο σου κοιτάς το γιατρό; Και μου λέει: «Να τον ρωτήσουμε αν είναι ελεύθερος». Είναι υπέροχος ο μπαμπάς μου, αν και ταλαιπωρείται».

Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο γάμος για την Κατερίνα
Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ στην αρχή της σεζόν, η Κατερίνα είχε εξηγήσει πως έχει απομυθοποιήσει το ζήτημα του γάμου τονίζοντας:
«Το έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό με τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βάλω νυφικό, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα ήθελα την ευλογία του σε ό,τι κι αν κάνω. Από την άλλη, το θέμα του θρησκευτικού γάμου είναι κάτι που το συζητάς με τον άνθρωπό σου και σέβεσαι και τη δική του επιθυμία. Πλέον νιώθω πως για μένα η ολοκλήρωση της δικής μου ευτυχίας θα ήταν ένα παιδί και όχι ένας γάμος. Διευκρινίζω πως εγώ νιώθω έτσι γιατί έχω φίλες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί κι αυτό είναι η δική τους επιλογή ευτυχίας».

Πηγή : queen.gr

Διαβάστε επίσης: