Ερωτευμένη ξανά η Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο 50άρης κούκλος επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά – Gossip

February 23, 2022

Η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στη ζωή της, με τη γνωστή παρουσιάστρια να νιώθει… ανανεωμένη και να λάμπει από ευτυχία το τελευταίο διάστημα.Η πασίγνωστη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας αποφασίσει πως έχει κάνει το δικό της κύκλο. Παράλληλα, δεν αφήνει να διαρρέουν πράγματα από την προσωπική της ζωή, αλλά ο έρωτας μοιάζει να έχει «χτυπήσει» την πόρτα της.

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Λιάγκας: Έγκυος η 35αρα καλλονή που κρύβει

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Λιάγκας: Έγκυος η 35αρα καλλονή που κρύβει

Ο νέος άνδρας στη ζωή της παρουσιάστριας

Ο Κορομηλά δείχνει να έχει βρει, σύμφωνα με το «Yes Magazine», τον έρωτα σε έναν 50άρη επιχειρηματία, με τον οποίο κατά κύριο λόγο περνούν χρόνο στο σπίτι της, ενώ τον έχει συστήσει και στους φίλους της. Μια άλλη αγαπημένη τους ασχολία, είναι να κάνουν μικρές αποδράσεις εντός Αθηνών, όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμα του επιχειρηματία, ώστε να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς.

Yes Magazine άνδρας Κορομηλά

Ο επιχειρηματίας φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, κάτι που φάνηκε στην ημέρα των γενεθλίων της. Η Ρούλα έλαμπε ανήμερα των 65ων γενεθλίων της σε μια κατακόκκινη τουαλέτα, υποδεχόμενη στο... δικό της παλάτι στενούς φίλους της και τον νέο άνδρα της ζωής της, ο οποίος εντυπωσίασε με τα 100 κόκκινα τριαντάφυλλα, που της πρόσφερε. Η παρουσιάστρια έχει βρει, μάλλον, αυτό που ονειρευόταν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: