Απόστολος Γκλέτσος: «Να απλώσω το "κουλό μου" σε γυναίκα ενώ έχω ακούσει όχι, όχι δεν το έχω κάνει!»

February 24, 2022

Απόστολος Γκλέτσος: «Να απλώσω το "κουλό μου" σε γυναίκα ενώ έχω ακούσει όχι, όχι δεν το έχω κάνει!»

Στο Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος σχτικά με το #MeToo και την πολιτική.

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε και για το ελληνικό MeToo και τις καταγγελίες τις οποίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Στο χωριό μου λένε, αν άκουγε ο θεός τα κοράκια, δε θα υπήρχε ζωντανός γάιδαρος. Δεν είναι η δουλειά σας να φτιάχνετε ιστορίες, μετά χάνεις την φερεγγυότητά σου», σημείωσε ο Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με το αν φεύγει από το σίριαλ «Μόλις χθες», στο οποίο παίζει.

«Στην πολιτική την υστεροφημία τη θέλω. Νομίζω ότι στη Στυλίδα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, μάλλον την έχω κερδίσει. Κυρίως με τα διόδια», παραδέχτηκε ο ίδιος.

«Λέω στον εαυτό μου ότι έπρεπε κάποια πράγματα να τα τραβήξω πολύ παραπάνω», σημείωσε για την πορεία του στην πολιτική.

«Ο χαρακτήρας μου και τα ιδεώδη μου, έτσι όπως τα είχα στο κεφάλι μου, δεν έπρεπε να κάνω το μεγάλο λάθος να τεκνοποιήσω. Στην πολιτική ο καλός καπετάνιος πρέπει να είναι κωπηλάτης, και αν χρειαστεί να βγει μπροστά, να βγει. Από τη στιγμή που έκανα παιδί, τέλειωσα εγώ, καημένος κωπηλάτης πια», είπε για την απόφασή του να κάνει παιδί.

«Θα είμαι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης, είναι τελειωμένο, Γκλέτσος talking», αποκάλυψε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για όσα έχουν έρθει «στο φως» μέσω του κινήματος MeToo.
«Μη χρεώσετε το MeToo στους ηθοποιούς και στους καλλιτέχνες. Υπάρχουν χιλιάδες ηθοποιοί βρέθηκαν δύο, έλεος. Αν σου πει όχι είναι όχι, αν σου πει ναι πας και στο παρασύνθημα. Να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα μπορεί, αλλά να απλώσω το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι, δεν το έχω κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: