Ο Βαλάντης έστειλε εξώδικο στον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργο Λάγιο

February 23, 2022

Ο Βαλάντης έστειλε εξώδικο στον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργο Λάγιο

Άρχισαν τα όργανα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργο Λάγιο. Ο τελευταίος που είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας πως χθες έφτασε στα χέρια του ένα 9σέλιδο εξώδικο από τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα στο εξώδικο αναφέρεται πως οι απόψεις που ακούστηκαν από τον Γιώργο Λάγιο κατά το παρελθόν και αφορούσαν τον τραγουδιστή είχαν σκοπό να τον διαπομπεύσουν.

«Εγώ είχα ανεβάσει ένα στόρι και είχα πει ότι επειδή παρατηρώ ότι υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός θα πρέπει να επέμβει η παραγωγή του ΣΚΑΪ γιατί όταν ο θυμός αυτός κλιμακώνεται μπορεί να έχει μια επικινδυνότητα και ότι όλες αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν λεκτική βία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.


Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είπε ακόμα πως ο Βαλάντης του έστειλε κατευθείαν το εξώδικο και δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει πρώτα μαζί του.

«Ο Βαλάντης δεν έχει κατανοήσει τη σημασία της λεκτικής βίας αφού και σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση είπε πως “δεν καταλαβαίνω γιατί χάνω το δίκιο μου όταν φωνάζω”», είπε ακόμα ο Γιώργος Λάγιος.

πηγη: politis.com.cy

Διαβάστε επίσης: