Χαρές στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, έμαθαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί

February 23, 2022

Χαρές στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, έμαθαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί

Ιδιαίτερα και άκρως ευχάριστα είναι τα νέα που άκουσε σήμερα το πρωί τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου.

“Φωτιά” στην τηλεθέαση του MEGA, έβαλε ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή Live News που προβάλλεται καθημερινά στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Το ενημερωτικό πρόγραμμα, κατάφερε να κάνει “σκόνη” τον ανταγωνισμό κατακτώντας την πρώτη θέση.

Και οι δύο διατηρούν από μία πολύ επιτυχημένη εκπομπή και έχουν και οι δύο λόγο να χαίρονται καθώς τα νούμερα τηλεθέασης συνεχώς και ανεβαίνουν. Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει αναλάβει τη μεσημεριανή ενημέρωση των πολιτών και φαίνεται πως το κοινό τον εμπιστεύεται καθημερινά.

Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων ο παρουσιαστής με την εκπομπή του μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ένα από τα θέματα μάλιστα που είχε συγκινήσει ήταν η ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού.

Η τηλεθέαση του Ευαγγελάτου στην εκπομπή Live News

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/2 λοιπόν, σημείωσε 21,4% τηλεθέαση δυναμικοί κοινού, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 26.

Μεσημεριανή ζώνη

ΣΚΑΙ: Love it 9,4
STAR: Shopping star 14,6
STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 15,9
ALPHA: T-Live 9
ALPHA: Style me up 6
ANT1: Ρουκ Ζουκ 20,3
ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 13,8
ΜEGA: Ελένη 9,9
Mega: Live news 21,4

Τα τέταρτα

16.7
21.7
22.4
23.3
26
24.8
20.1
19.1
18.6


Πηγή

Διαβάστε επίσης: