Survivor 5: ''Σφάχτηκαν'' Διάσημοι και Μαχητές κατά τη διάρκεια του αγώνα – Survivor

February 23, 2022

Ένα ασύλληπτο σκηνικό παρακολουθήσαμε στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν την ολοκλήρωση του επάθλου επικοινωνίας (δείτε εδώ την ομάδα που κέρδισε). Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας παραλίγο παίξει ξύλο στην κυριολεξία με τον Γιάννη Τσολάκη, σε μία ανταλλαγή πυρών και λεκτικών επιθέσεων ανάμεσα τους, που ξέσπασε χωρίς συγκεκριμένο λόγο.



Οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να κατευνάσουν τον τσακωμό χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τάκης και Γιάννης συνέχισαν να βρίζονται σε ένα κατά τα άλλα κρίσιμο σημείο του αγώνα, ενώ λίγο αργότερα φάνηκαν να κατανοούν το κακό που προκαλούν στις ομάδες τους και να δίνουν τόπο στην οργή, ξεπερνώντας….προς το παρόν θα λέγαμε, την διαμάχη τους.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη σε μαγαζί της Κηφισιάς – Καρέ καρέ τι συνέβη σε αποκλειστικές φωτογραφίες

Η επίθεση του Τάκη Καραγκούνια στον Γιώργο Ταλάντσεβ στο Survivor 5

Αφορμή φαίνεται να στάθηκαν τα λόγια του Τάκη που φαίνεται να είπε βλάκα τον Γιώργο Ταλάντσεβ μετά τον αγώνα του με τον Άρη Σοϊλέδη.

Τότε ο Γιάννης Τσολάκης αντέδρασε και κάπου εκεί ξεκίνησε ο χαμός, με τους συμπαίκτες τους να τους συγκρατούν και οι βρισιές να δίνουν και να παίρνουν.

Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor 5;

Μετά την πρόταση στον Ηλία Μπόγδανο, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και το τέλος της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor 5, το οποίο πλησιάζει! Όχι, δεν θα φύγει οικειοθελώς όμως οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου θετικές για την ίδια!

O Ατζούν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της, με αποτέλεσμα να έχει πάρει την απόφαση να… διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: