Άδωνις: «Μικρό με έλεγαν “τσιρίδα” γιατί η φωνή μου είναι ενοχλητική»

February 23, 2022

Άδωνις: «Μικρό με έλεγαν “τσιρίδα” γιατί η φωνή μου είναι ενοχλητική»

Σε άγνωστες πτυχές της ζωής του, τα παιδικά του χρόνια, την προσωπική του ζωή αλλά και τη διαδρομή του στην πολιτική, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά.

Για τα παιδικά του χρόνια σημείωσε ότι ήταν “καταπληκτικά, σε µια πολύ ευτυχισµένη οικογένεια” προσθέτοντας ότι “με όλους μου τους καλούς φίλους από το σχολείο παραμένω φίλος μέχρι σήμερα. Και από το Δημοτικό και από το Γυμνάσιο και από το Λύκειο”.

“Η παροιµία ότι το παιδί ορφανεύει από µάνα είναι αληθινή. Και σου το λέω εγώ, που είµαι πατέρας. Εχασα τον πατέρα µου στις 5 Μαρτίου του ’90, τον οποίο λάτρευα, και τη µητέρα µου στις 9 ∆εκεµβρίου του 1993. ∆εν έχει περάσει έκτοτε µία µέρα της ζωής µου που να µην έχω σκεφτεί τη µάνα µου έστω µία φορά”, σημείωσε αναφερόμενος στην οικογένεια του.

“Η φωνή μου είναι ενοχλητική”

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη… φωνή του και για το εάν ο ίδιος τη θεωρεί ενοχλητικη. “Η φωνή μου είναι ενοχλητική, ιδιαίτερα όταν ανεβάζω τόνους, οπότε γίνεται πολύ τσιριχτή. Αλλωστε, από μικρό με έλεγαν “τσιρίδα” γι’ αυτόν τον λόγο. Στις πωλήσεις όμως απεδείχθη πάρα πολύ χρήσιμη, διότι είναι πολύ χαρακτηριστική. Αρα, ο άλλος με αναγνώριζε εύκολα και εύκολα καθόταν να με ακούσει” απάντησε ο υπουργος Ανάπτυξης.


Ο ίδιος εξήγησε ότι η ενασχόληση με την τηλεπώληση ξεκίνησε το 2000. “Τη δουλειά την έμαθα μόνος μου. Ο πρώτος που έκανε τη δουλειά με τις τηλεπωλήσεις ήταν ο Βελόπουλος στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έκανα εκπομπές τότε στον Blue Sky στην Αθήνα, κυρίως αρχαιογνωστικού αντικειμένου, και μετά λόγω της εκπομπής του Βελόπουλου αποφάσισα να βάλω και τα βιβλία μέσα” συνεχισε.

Μίλησε παράλληλα για τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου την οποία όπως είπε γνώρισε ενώ “είχε έρθει στην Ελληνική Αγωγή, αρχικά για να βγάλουμε έναν δίσκο δικό της, με μουσική πάνω στους ορφικούς ύμνους, και στη συνέχεια υπήρξε και μαθήτριά μου στο μάθημα της Ιστορίας”.


“Δεν θα μπορούσα να πάω για φαγητό με τον Πολάκη”

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρεται και στον Παύλο Πολάκη, με τον οποίο, όπως είπε δεν θα πήγαινε ποτέ για φαγητό τονίζοντας ότι “μας χωρίζει άβυσσος πολιτισμού”.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα και αν θεωρεί πως είναι καλός ή κακός άνθρωπος σημέιωσε:

“Θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι τον θεωρώ καλό, αλλά θα ήταν ψέμα. Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Παύλος Πολάκης. Το πρόσωπο που είδαμε στην τελευταία συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, αυτό το ευγενικό και το χαλαρό, είναι μάσκα. Γιατί ένας καλός άνθρωπος δεν επιτρέπει να φέρονται ακόμα και στους πολιτικούς αντιπάλους με τον τρόπο που φέρεται ο Πολάκης σε εμένα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: