Αγωνία για τον Πελέ -Οι επιπλοκές τον κρατούν στο νοσοκομείο

February 22, 2022

Αγωνία για τον Πελέ -Οι επιπλοκές τον κρατούν στο νοσοκομείο

Ο Πελέ θα παραμείνει στο νοσοκομείο λόγω μιας λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος, κι ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για όγκο του παχέος εντέρου.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος, 81 ετών, εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο στις 13 Φεβρουαρίου για να συνεχίσει τη θεραπεία του για όγκο του παχέος εντέρου, που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο κι έκτοτε παραμένει στο νοσοκομείο.

Οκτώ ημέρες μετά την εισαγωγή του, το νοσοκομείο είπε ότι ο Πελέ εντόπισε λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια συνήθων εξετάσεων, γεγονός που θα επεκτείνει την παραμονή του.

«Οι κλινικές συνθήκες είναι σταθερές και η έξοδος του Πελέ από το νοσοκομείο θα γίνει τις επόμενες ημέρες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι το τελευταίο σε μια σειρά προβλημάτων υγείας για τον «Βασιλιά», που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και του οποίου οι δημόσιες εμφανίσεις γίνονται όλο και πιο σπάνιες.

Ο Πελέ αν και με πολλά προβλήματα υγείας δεν το βάζει κάτω και παλεύει με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής. Πριν λίγο διάστημα είχε αναφέρει σχετικά στο Instagram: «Φίλοι μου, όπως κάνω κάθε μήνα, πηγαίνω στο νοσοκομείο για να συνεχίσω τη θεραπεία μου. Έχω ήδη παραγγείλει μια μεγάλη τηλεόραση και pop corn, έτσι ώστε να δω το Super Bowl αργότερα. Θα δω το ματς, έστω κι αν ο φίλος μου, Τομ Μπρέιντι, δεν παίζει. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: