Κώστας Φαλελάκης: «Ήθελα να αποκτήσω παιδί, αλλά ο Μηνάς δεν ήθελε και το σεβάστηκα»

February 23, 2022

Κώστας Φαλελάκης: «Ήθελα να αποκτήσω παιδί, αλλά ο Μηνάς δεν ήθελε και το σεβάστηκα»

Ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μηνά Χατζησάββα και την επιθυμία του για παιδί.

Ο 59χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του, αλλά και την σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα.

«Αποφεύγω να πηγαίνω στην Κρήτη γιατί δε μου είναι ευχάριστες οι μνήμες. Οικογενειακά θέματα. Η μητέρα μου είχε μια ασθένεια ψυχική, δεν τα θυμάμαι ευχάριστα, με καταδίωκε η αίσθηση ότι “αφού η μητέρα μου γιατί όχι και εγώ”. Μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο, μεγαλώναμε στη γιαγιά, με συγγενείς… Έπαιξε ρόλο και η διαφορετικότητά μου. Το ότι η μαμά μου είχε μια ψυχική νόσο ήταν περισσότερο ταμπού. Συνέχεια μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο, ήμασταν τα παιδιά της τρελής.

Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και μια μικρότερη αδερφή. Η αδερφή μου ζει εκεί, έχει κι αυτή τέτοια θέματα, ζει στο ψυχιατρείο. Ο αδερφός μου ζει εδώ, στην Αθήνα. Ο πατέρας μου στάθηκε βράχος σε όλο αυτό, είναι κάτι που εκτίμησα αργότερα σε εκείνον παρά τις διαφωνίες μας. Εκτίμησα το ότι δε σκέφτηκε ποτέ να την κλείσει στο ψυχιατρείο, δε σκέφτηκε ποτέ να την αποχωριστεί. Και το τέλος του ήταν συγκινητικό γιατί στα 40 της μητέρας μου είχαμε την κηδεία του. Έφυγε από τον καημό του» εξομολογήθηκε αρχικά o ηθοποιός.

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα

Για τον Μηνά Χατζησάββα, τόνισε ο Κώστας Φαλελάκης ανέφερε: «Μερικές φορές διαλέγει η ιστορία να σε κάνει ήρωα ερήμην σου. Ζούσαμε 25 χρόνια με τον Μηνά Χατζησάββα. Ήταν ένα πρόσωπο που έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και για τη ζωή του και για την τέχνη του. Δε το κρύψαμε ποτέ, δε το διατυμπανίσαμε ποτέ. Όταν όμως μετά τον θάνατό του εγώ δε μπορούσα να πάρω το σώμα του, αυτό ξεχείλισε το ποτήρι.

Εκείνες τις ημέρες είχε δρομολογηθεί να ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης και όντως ψηφίστηκε μετά από ένα δεκαήμερο περίπου. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω αλλά αυτό με ξεπέρασε.

Πριν τον Μηνά δεν είχα κάνει σημαντική ή μακροχρόνια σχέση. Είχα κάνει σύντομες σχέσεις με κορίτσια και με αγόρια. Ο Μηνάς ήταν ο λόγος που έφυγα από τα Χανιά στην Αθήνα.

Θα ήθελα να αποκτήσω παιδί, αλλά ο Μηνάς δεν ήθελε και το σεβάστηκα. Αυτό που μου λείπει είναι η χάρη του, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος. Έμπαινε στην πρόβα και γινόταν νηπιαγωγείο» κατέληξε ο Κώστας Φαλελάκης.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: