Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η μεγάλη αλλαγή στο σπίτι τους στα Μελίσσια, που δεν παρατήρησε κανείς

February 22, 2022

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η μεγάλη αλλαγή στο σπίτι τους στα Μελίσσια, που δεν παρατήρησε κανείς

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα έκανε μία μεγάλη αλλαγή στο σπίτι της στα Μελίσσια, που μένει με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι και στην οικογένειά της, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Η αγαπημένη γωνιά της, στην οποία απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, είναι το σαλόνι της και μάλιστα, εκεί έχει βγάλει αμέτρητες φωτογραφίες, τις οποίες έχει δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μπορεί το σπίτι της να είναι κλασσικό και η διακόσμηση παραδοσιακή, ωστόσο, έχει αντικαταστήσει πολλά κλασσικά έπιπλα με μοντέρνα.

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει τον ελεύθερο χρόνο της στο σπίτι

Στο εσωτερικό του σπιτιού τα βλέμματα τραβούν τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τις φωτογραφίες και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Έχει δύο τεράστιους και μοντέρνους καναπέδες, ο ένας στην απόχρωση του μπλε και ο άλλος στην απόχρωση του μωβ, ενώ έχει τοποθετήσει και μία μοντέρνα τραπεζαρία στην απόχρωση του άσπρου και μαύρου.

Η αλλαγή στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη 

Το κλασσικό τζάκι που υπήρχε στο σπίτι από τότε που έμενε με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, αντικαταστάθηκε πλέον από ένα ενεργειακό, προσφέροντας καλύτερη θέρμανση, σύμφωνα με πρόσφατη φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Ελένη Μενεγάκη σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: