Δέσποινα Μοιραράκη: «Μπήκα στη φυλακή γιατί…» – Εξομολογείται για πρώτη φορά

February 22, 2022

Δέσποινα Μοιραράκη: «Μπήκα στη φυλακή γιατί…» – Εξομολογείται για πρώτη φορά

Πως ήταν τα πρώτα χρόνια που ταξίδεψε στις ασιατικές χώρες;
Μετά την Τίνα Μεσσαροπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status, βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που έζησε στις ασιατικές χώρες στις οποίες ταξίδευε και στα οποία κινδύνεψε. Η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε, μάλιστα, στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το Cash or Trash.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη
«Στο παρελθόν, στα ταξίδια μου, αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Όταν πρωτοπήγα πριν από 45 χρόνια στην Περσία και την Ινδία ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν μου έδινε κανείς σημασία, ήμουν το τίποτα. Μπήκα στη φυλακή γιατί έβγαινε έξω από το τσαντόρ μια τούφα από τα μαλλιά μου, με «φλέρταραν» έντονα οι άνδρες. Αυτά, όμως, μόνο στην αρχή.

Τα πρώτα πέντε χρόνια φοβήθηκα. Ήμουν στην Τεχεράνη και είχα πάει από το ξενοδοχείο σε βιβλιοπωλείο να πάρω ένα βιβλίο. Μου είχε πει ο οδηγός «Μη φύγεις», αλλά επειδή αργούσε πετάχτηκα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί αυτός με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές και ήρθαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Προσπάθησε να με χουφτώσει. Του έδωσα μια κλωτσιά και έπεσε κάτω», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη και πρόσθεσε:


«Το πιο μεγάλο ποσό που έχουν δώσει για να αγοράσουν ένα χαλί Δέσποινα Μοιραράκη είναι 150,000 ευρώ. Ήταν ολομέταξο, πάρα πολύ μεγάλο και έγινε ειδική παραγγελία. Αυτό το deal, όμως, κράτησε περίπου 4 χρόνια».

«Δεν θα πω κάτι γι’ αυτό, θα το αφήσω μετέωρο. Έχω πει όμως πως αν ήταν κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου θα το έκανα με πολλή αγάπη. Θα μου άρεσε, επίσης, να κάνω ένα talk show», είπε η επιχειρηματίας στην ερώτηση για το αν θα παρουσιάσει το Cash or Trash.

Πηγή : youweekly.gr

Διαβάστε επίσης: