Αλέξανδρος Κοψιάλης: Δέχτηκε πρόταση για τηλεπαιχνίδι;

February 21, 2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Δέχτηκε πρόταση για τηλεπαιχνίδι;

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής βρέθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Ο γνωστός influencer κατηγορήθηκε από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων για την στάση που είχε στο θέμα του βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με κάποιους κάλυπτε τους κατηγορούμενους ενώ δημιουργήθηκε τεράστιο κύμα αγανάκτησης προς το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να γίνει και σχετικό hashtag. Μετά τον σάλο, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βρέθηκε εκτός «X – Factor» όπου ήταν από τους επικρατέστερους για να παρουσιάσει το backstage του μουσικού διαγωνισμού στο Mega.

Όπως φαίνεται όμως θα δοκιμάσει την τύχη του στην τηλεόραση.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη σύντροφό του Σοφία Φυρού έχουν δεχθεί πρόταση για να συμμετάσχουν στο «Asia Express», το νέο τηλεπαιχνίδι του Star. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο.

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του Star εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities έχουν το τεράστιο challenge να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας. Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα!


Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μοιάζει με το «Globetrotters» που μεταδόθηκε από το κανάλι της Κηφισιάς πριν δύο χρόνια. Το «Asia Express» μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία σε 12 χώρες στο εξωτερικό.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Διαβάστε επίσης: