Αγνώριστος ο Απόστολος Ρουβάς: Ζύγιζε 100 κιλά – Το συνταρακτικό γεγονός που τον άλλαξε

February 21, 2022

Αγνώριστος ο Απόστολος Ρουβάς: Ζύγιζε 100 κιλά – Το συνταρακτικό γεγονός που τον άλλαξε

Ο Απόστολος Ρουβάς μπορεί να προσέχει τη διατροφή του και να έχει τη γυμναστική στην καθημερινότητά του, αλλά υπήρξε μία περίοδος στη ζωή του που είχε φτάσει να ζυγίζει 100 κιλά.

Τον σεφ γνωρίσαμε την προηγούμενη χρονιά, όταν ανέλαβε τη στήλη της μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA «Πάμε Δανάη», ενώ φέτος έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με τη συμμετοχή του στο Survivor.

Πως έχασε 15 κιλά ο Απόστολος Ρουβάς

Η εικόνα του, όμως, δεν ήταν αυτή που βλέπουμε την τελευταία διετία, καθώς στο παρελθόν ζύγιζε αρκετά κιλά και όπως υπογράμμισε ο Απόστολος Ρουβάς «μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής. Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά. Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά».

Αναφερόμενος στον αδελφό του, Σάκη Ρουβά και στη δημοσιότητα που έχει, ο Απόστολος Ρουβάς  επεσήμανε «εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα -μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε «το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους».

Η σχέση του Απόστολου Ρουβά με τον αδελφό του Σάκη

Τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και ο Απόστολος, από μικρά παιδιά, μεγαλωμένα στο χωριό Ποταμός της Κέρκυρας, τσακωνόντουσαν για όλους αυτούς τους λόγους που τσακώνονται συνήθως τα αδέλφια. Γενικά, ως παιδιά, θεωρούνταν αρκετά εσωστρεφείς και οι δυο, ενώ είχαν μία έντονη αγάπη προς τον αθλητισμό.

Ο Απόστολος Ρουβάς στο παρελθόν έχει κάνει πολλά επαγγέλματα, όπως καπετάνιος σε τουριστικά σκάφη, τυπογράφος, υπάλληλος σε εταιρεία εισαγωγής ρούχων, μετρ σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Πλέον, τα δύο αδέρφια είναι αρκετά δεμένα μεταξύ τους και προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, πηγαίνοντας για τρέξιμο και χειμερινό κολύμπι, ενώ ακολουθούν μια αυστηρά υγιεινή διατροφή.

Απόστολος Ρουβάς περιττά κιλά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: