Μαρία Τζομπανάκη: «Είχα 15 χρόνια να παίξω στην τηλεόραση, όταν με είδα είπα "Πώς είσαι έτσι; Εσύ είσαι;"»

February 21, 2022

Μαρία Τζομπανάκη: «Είχα 15 χρόνια να παίξω στην τηλεόραση, όταν με είδα είπα "Πώς είσαι έτσι; Εσύ είσαι;"»

Η Μαρία Τζομπανάκη, την οποία έχουμε αγαπήσει φέτος ως Καλλιόπη στον Σασμό, έδωσε συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day για τον πιο συζητημένο ρόλο της σεζόν.

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν σίγουρη όταν είπε το “ναι” για τον ρόλο

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ήμουν σίγουρη όταν είπα “ναι” για τον ρόλο, γιατί δεν θα είναι ωραιοποιημένος. Με ρωτάνε πολλές φορές γιατί δεν χτενίζω τα μαλλιά μου. Ποια μάνα, ποια γυναίκα που της συμβαίνει όλος αυτός ο χείμαρρος των δεινών κάθεται στον καθρέφτη και “φιοφιορίζεται” όπως θα έλεγα στα κρητικά;”.

Αναφερόμενη στην εξωτερική της εμφάνιση, η Μαρία Τζομπανάκη επεσήμανε “υπήρξα πολύ ωραία, τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει απ’ τη μια τη μεστότητα και από την άλλη τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει”.

Για τον ρόλο της στον Σασμό, σημείωσε “στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου – γιατί είχα 15 χρόνια να κάνω τηλεόραση- έπαθα σοκ και είπα “Πώς είσαι έτσι; Εσύ είσαι;”. Αλλά είπα “την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι””.

Σχετικά με τις μνήμες της οικογένειάς της που αναδύονται, η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε “η μαμά μου δεν ήταν καπετάνισσα, τσαούσα. Η γιαγιά μου έλυσε μια βεντέτα γιατί ήταν καπετάνισσα”, ενώ για την Καλλιόπη πρόσθεσε “φροντίζω πολύ την Καλλιόπη. Αυτοσχεδιάζω πολύ στον Σασμό. Η Καλλιόπη δεν έχει ενοχές, πιστεύει ότι όλα τα κάνει σωστά. Θέλει να σπρώξει τα παιδιά της στην ευτυχία”.

Για τη συνέχεια της σειράς, είπε “περιμένω να δω πώς θα διαχειριστούν οι σεναριογράφοι τη συνέχεια της Καλλιόπης. Γιατί είναι σκληρή, αλλά δεν είναι άδικη. Για μένα φταίει η γιαγιά, που δεν παρέδωσε το γράμμα. Το είπα από την αρχή, η Καλλιόπη δεν ερωτεύεται. Η χήρα που θα αποφασίσει να κλείσει τη ζωή της θα φοράει πάντα μαντίλι και μανίκι έξω”.

Ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη συνέβαλε στο να δεχτεί η ηθοποιός τον ρόλο

Τέλος, η Μαρία Τζομπανάκη παραδέχτηκε ότι καταλυτικός παράγοντας για να δεχτεί να παίξει στη σειρά ήταν ο γιος της, αλλά και η Κρήτη, ενώ ευχήθηκε όλες οι κοπέλες να κάνουν μια σχέση όπως αυτή του γιου της με τη γυναίκα του, αλλά και να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: