Σταύρος Σβήγκος: "Ήμουν 18 χρονών, ένιωθα βιασμένος, ήθελα να πάω σπίτι και να κάνω μπάνιο"

February 20, 2022

Σταύρος Σβήγκος: "Ήμουν 18 χρονών, ένιωθα βιασμένος, ήθελα να πάω σπίτι και να κάνω μπάνιο"

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε στα 18 του, σε μία οντισιόν.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως στην ηλικία των 18 ετών, βρέθηκε σε μία οντισιόν, η οποία τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα και χρειάστηκε να περάσουν μήνες προκειμένου να αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Η παρενόχληση στον Σταύρο Σβήγκο στα πρώτα του βήματα

Όπως υπογράμμισε ο Σταύρος Σβήγκος “ήμουν 18 χρονών και αντέδρασα φεύγοντας, αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα και έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα και έφυγα”.

Ο Σταύρος Σβήγκος ένιωθε βιασμένος

Και συμπλήρωσε “μέχρι να φτάσω στο σπίτι, που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκεφτόμουν πώς θα αντιμετωπίσω τον πατέρα και τη μάνα μου. Ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί, που δεν έχει ιδέα στα 17 ή στα 18 του χρόνια, δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει”.

Παράλληλα, ο Σταύρος Σβήγκος εξήγησε ότι πέρασαν μήνες για να μπορέσει να καταλάβει τι είχε γίνει και να μιλήσει στους δικούς του, ενώ πίστευε ότι μάλλον εκείνος έκανε λάθος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: