Η νέα ιδιαίτερη απόφαση της Κέιτ Μίντλετον που προκάλεσε σούσουρο στο παλάτι

February 20, 2022

Η νέα ιδιαίτερη απόφαση της Κέιτ Μίντλετον που προκάλεσε σούσουρο στο παλάτι

Στροφή στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς λίγο πριν γίνει βασίλισσα αποφάσισε να παρουσιάσει παιδική εκπομπή.

H Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κρύψει τις κοινωνικές της ευαισθησίες, με τη σύζυγο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ να δείχνει από τώρα έτοιμη να γίνει Βασίλισσα μια μέρα στο πλευρό του, στο θρόνο της Βρετανίας.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προχώρησε στο επόμενο «βήμα» στη ζωή της, καθώς μόλις ξεκίνησε μια νέα παραγωγή στο παιδικό κανάλι του BBC, όπου παρουσιάζει παραμύθια ολιγόλεπτα για τα παιδάκια, που παρακολουθούν το σταθμό.

Η νέα ιδιαίτερη κίνηση της Δούκισσας

Πρόκειται, μάλιστα, όπως παραδέχθηκε η ίδια, για τα ίδια παραμυθάκια που λέει και στα παιδιά της, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις, επιχειρώντας να μεταφέρει τη μαγεία και στα υπόλοιπα παιδιά.

Το πρώτο βίντεο, που προβλήθηκε, έχει μαγνητοσκοπηθεί στο παλάτι του Κέσινγκτον, όπου η Κέιτ βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της, στα οποία λέει και αυτά τα παραμύθια προτού εκείνα κοιμηθούν. Το πρώτο παραμύθι αφορούσε το πώς να ξεπερνούμε τους φόβους μας και η Δούκισσα το είπε για να τιμήσει την εβδομάδα για την παιδική ψυχική υγεία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: