Χριστίνα Παυλίδου – Άγιος Παΐσιος: Η αληθινή σχέση με τον γέροντα και η πρόταση για τον Σασμό που αρνήθηκε

February 19, 2022

Χριστίνα Παυλίδου – Άγιος Παΐσιος: Η αληθινή σχέση με τον γέροντα και η πρόταση για τον Σασμό που αρνήθηκε

Η Χριστίνα Παυλίδου η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης μέχρι στιγμής σειράς του MEGA έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση.

Η Χριστίνα Παυλίδου κρατάει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για τη συνεργασία της αυτή αλλά και για τη δελεαστική πρόταση που είχε για τον Σασμό, όμως τελικά δεν αποδέχτηκε.

Η ηθοποιός η οποία κατάγεται από την Κύπρο και ζει μόνιμα εκεί, μίλησε στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της σειράς στη Μεγαλόνησο.

Η Χριστίνα Παυλίδου η οποία τυγχάνει να είναι και σύζυγος του σκηνοθέτη της σειράς η οποία βασίζεται στη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου δεν έκρυψε τη χαρά της για αυτή τη συνεργασία ενώ αποκάλυψε ότι είχε γνωριστεί και με την οικογένεια του γέροντα.

Επίσης, η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση για να παίξει στον Σασμό, όμως αναγκάστηκε να την απορρίψει καθώς ήθελε να βρίσκεται κοντά στην κόρη της που την έχει ανάγκη. Όπως είπε, θα έπρεπε με τον Σασμό να κάνει συχνά ταξίδια και εφόσον το παιδί της την έχει απόλυτη ανάγκη, προτίμησε να μείνει κοντά του και να αρνηθεί μία τόσο δελεαστική πρόταση.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παραπάνω βίντεο από στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» στην κυπριακή τηλεόραση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: