Συναγερμός Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια: Κίνδυνος και στιγμές «κατάρρευσης» – Ζώδια

February 19, 2022

Ο Κώστας Λεφάκης μόνο θετικά νέα δεν έχει να πει για την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Φεβρουαρίου, που έρχεται για τα 12 ζώδια.Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρεται στους κινδύνους και τα μεγάλα προβλήματα, που θα αντιμετωπιστούν στις επόμενες μέρες, με τη Λίτσα Πατέρα να βλέπει επίσης δύσκολες ώρες.

Survivor spoiler 19/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 19/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Κριός

Το διάστημα αυτό θα επηρεάσει δυο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Τον οικογενειακό χώρο και τον επαγγελματικό τομέα. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα ανάψουν το κόκκινο φως και στους δυο χώρους. Ίσως κληθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να λυθούν κάποια οικογενειακά ή προσωπικά σας προβλήματα. Για όσους από εσάς το βάρος είναι μεγαλύτερο στα επαγγελματικά, θα πρέπει να κάνετε γιγάντιες προσπάθειες για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε αυτόν τον τομέα. Την περίοδο αυτή δεν μπορείτε να γίνετε επαναστάτες ούτε πολιτικά ούτε κοινωνικά όσο και αν σας ενοχλούν διάφορα πράγματα. Αν μεσολαβήσουν κάποια γεγονότα μη αναστρέψιμα αποδεχτείτε τα στωικά.

Ταύρος

Η άνεση που σας δίνει η αυτοπεποίθησή σας, αυτή την περίοδο περιορίζεται ή πιέζεται από κάποια σημαντικά για εσάς γεγονότα. Στην δική σας περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε τα εκφραστικά σας μέσα και τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις όπως και τις υποχρεώσεις που αν δεν αναλάβετε να πραγματοποιήσετε θα σας δώσουν δυσάρεστες συνέπειες άμεσα ή έμμεσα. Αποφύγετε εμπλοκή σε σχόλια, μεταθέστε ταξίδια και μην υπογράφετε συμφωνίες εάν δεν έχετε σίγουρες διαβεβαιώσεις για τα αποτελέσματα τους. Τέλος, αποφύγετε συναναστροφές που μπορεί να σας εκθέσουν κοινωνικά ή επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Εσείς πρέπει να προσέξετε την διαχείριση των χρημάτων όλο αυτό το διάστημα καθώς κάποια γεγονότα θα γίνουν αιτία καθυστερήσεων. Η εβδομάδα ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο παλιά χρέη ή υποχρεώσεις που θα είναι πολύ δύσκολο να τις χειριστείτε και να τις αντιμετωπίσετε. Σίγουρα έχετε το ταλέντο να κάνετε εκείνο που έχετε πραγματικά ανάγκη. Ο χαρακτήρας σας τονίζει ενστικτωδώς την τάση σας να ζήσετε άνετα. Υπολογίστε όμως ότι όλο αυτό αυξάνει το κόστος της άνεσης που επιδιώκετε ή σας φέρνει καινούριες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως που ανατρέπουν την αίσθηση της άνεσης και καταλήγουν σε πίεση. Μην αφήνετε εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

Καρκίνος

Η εβδομάδα που ξεκινά φέρνει μια ανοικτή αντίθεση στις σχέσεις με τον εαυτό σας και τους άλλους. Παρά τις καλές σας προθέσεις και τον παράγοντα της τύχης, η συμπεριφορά των άλλων και κυρίως εκείνων της καθημερινότητας σας μπορεί να γίνει επικίνδυνη, επιθετική, έως και απειλητική. Εδώ θα πρέπει να προτάξετε την ψυχική σας ηρεμία, να διαχειριστείτε το χρόνο και τους ανθρώπους έξυπνα και να αποφύγετε τον πανικό. Ελέγχετε τις δηλώσεις σας και τις συναναστροφές σας ενώ θα καταλάβετε ότι πρέπει να προσέξτε τις πρωτοβουλίες που μπορεί να σας παρασύρουν σε μια δυσάρεστη εξέλιξη.

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

Λέων

Η περίοδος που διανύουμε δείχνει ότι θα ζήσετε γεγονότα και καταστάσεις που θα κλονίσουν την ψυχική σας ισορροπία. Η εξωτερική κατάσταση ή οι συνθήκες της εργασίας σας ίσως ακόμα και της υγείας σας, θα επηρεάσουν την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας βάλουν σε μια περιπέτεια ανησυχίας, προκατάληψης και φόβων. Επίσης η αντίθεση αυτή τονίζει την πιθανότητα να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους ανθρώπους του κοινωνικού ή εργασιακού σας περιβάλλοντος, κάτι στο οποίο πρέπει να αντισταθείτε. Δείτε λοιπόν θαρραλέα την πραγματικότητα και αποφύγετε εξαρτήσεις που έχουν ασύμφορες συνέπειες, τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο. Μην ρισκάρετε και ούτε να δανείζετε, ούτε να δανείζεστε χρήματα.

Παρθένος

Η καθημερινότητα σας επισημαίνει την ανάγκη της εξελικτικής προσπάθειας που έχει βοηθήσει τόσο το στενό όσο και το ευρύτερο περιβάλλον σας προκειμένου να ζήσετε καλύτερα. Μια επικίνδυνη εκδοχή είναι να παρασυρθείτε σε ουτοπιστικές σκέψεις και συμπεριφορές. Μια άλλη είναι να στραφείτε σε αρνητικές ενέργειες ή σε αμφισβητήσεις που θα επηρεάσουν την εξέλιξη των συμφερόντων σας. Και επειδή έχει να κάνει πολύ με την δημιουργικότητα, ο σκοπός είναι να μην κάνετε πράγματα τα οποία θα την καταλύσουν. Όπως επίσης πρέπει να προσέξετε ιστορίες αγάπης ή αγαπημένα πρόσωπα και το πόσο επικίνδυνα μπορούν να λειτουργήσουν τώρα για εσάς. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που σας περιβάλλουν.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις εβδομάδας

Ζυγός

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Να επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και να υπερασπιστείτε ευέλικτα την δικαίωση σας εκεί που θέλετε να υπάρχει. Η εβδομάδα δημιουργεί πρόσκαιρες αναταράξεις μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής ή βάζει έναν από τους δυο τομείς σε κίνδυνο και σε περιπέτεια με συνέπεια στον άλλον. Ελέγχετε τις φιλοδοξίες και το πώς τις εκφράζετε, και προσέχετε στο όνομα αυτών των φιλοδοξιών να μην προβείτε σε λάθη συμπεριφοράς. Επίσης αμυνθείτε ενάντια στους αντίπαλους και προνοήστε για τους εξωτερικούς σας εχθρούς. Μην καταφύγετε σε αθέμιτα μέσα για κάποιο πρόσκαιρο συμφέρον σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που ξεκινά μπορεί να γίνει αφορμή να σχηματίζετε λανθασμένες αντιλήψεις ή να σας ωθήσει σε μια παρακινδυνευμένη τυχοδιωκτική συμπεριφορά. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, επιμεληθείτε καλύτερα νομικές υποθέσεις, διεκπεραιώσεις υποχρεώσεων και ιδιαίτερα τις κοινωνικές σας σχέσεις. Κινδυνεύετε αυτή την περίοδο να αποκτήσετε εχθρούς ή να γίνετε αντικείμενο παρεξήγησης από ασήμαντη αιτία. Αποφύγετε ατυχήματα και ελέγχετε πως οδηγείτε ένα αυτοκίνητο και πως διευθύνετε μια επιχείρηση. Μπορεί να υπάρξουν αιφνίδιοι κίνδυνοι, μη ορατοί με την πρώτη ματιά. Μην δίνετε λαβή για σχόλια σε ανθρώπους γύρω σας.

Τοξότης

Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει την καθυστέρηση ενός οικονομικού ανεφοδιασμού που χρειάζεστε. Μπορεί να αυξήσει επίσης τα έξοδα παράστασης, μπορεί να δημιουργήσει γεγονότα που θα σας κοστίσει ή να οδηγήσει επιτήδειους να σας εκμεταλλευτούν. Κύριο μέλημά σας πρέπει να είναι η ασφάλεια των χρημάτων σας και η ασφάλεια του ψυχικού σας κόσμου από εξωτερικά αίτια. Δεν μπορείτε να υπολογίσετε το αύριο ούτε είναι εύκολο να κάνετε κάτι επικερδές για το δικό σας συμφέρον τώρα. Ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα άμεσα οικογενειακά σας ζητήματα.

Αιγόκερως

Στην δική σας περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτήν την περίοδο εκτίθεστε σε κινδύνους παρεξήγησης ή κακής συνεννόησης. Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι αρκετές φορές θα αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας εκείνων με τους οποίους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Κατόπιν τούτου καλό θα είναι να έχετε εναλλακτικές για να είστε πιο ασφαλείς. Δείτε ρεαλιστικά αλλά και αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.Μην βιάζεστε να απορρίψετε ή να αποδεχτείτε εύκολα καταστάσεις, επηρεαζόμενοι από τις καλές εντυπώσεις.

Υδροχόος

Η γενικότερη κατάσταση επιβαρύνει την πορεία κάποιων συμφερόντων σας ή δυσχεραίνει την καθημερινότητα της εργασίας σας. Τα αρνητικά στοιχεία προκαλούν την αιτία διαφόρων ταλαιπωριών ή δυσάρεστων γεγονότων. Επομένως χρειάζεται μια κάθαρση αυτός ο χώρος και ταυτόχρονα μια προνοητικότητα προκειμένου να μένετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους που μπορούν έμμεσα ή άμεσα να σας βλάψουν ή να σας ταλαιπωρήσουν. Η εργασία σας αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στόχαστρο αθέατων σκοπευτών. Και αυτόν τομέα πρέπει ένα τον προστατέψετε με οδηγό το ένστικτο σας. Εντοπίστε αρνητικούς παράγοντες στο παρασκήνιο της δουλειά σας ή της κοινωνική σας ζωής.

Ιχθύες

Για εσάς φιλίες, προσδοκίες και συνεργασίες μπορεί να διαταραχτούν κάτω από αδιευκρίνιστους παράγοντες. Η εβδομάδα πιθανόν, επηρεάζει δυσάρεστα σχέσεις αγάπης, δημιουργική έκφραση, αναπτυξιακή δραστηριότητα και κάθε μορφή επένδυσης που μπορεί να κάνετε αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να κινηθείτε ρεαλιστικά, ελέγχετε τις αντιδράσεις και τις ανταποκρίσεις σας στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα ή με νευραλγικούς τομείς της ζωής σας όπου είτε επενδύετε δημιουργικά είτε ενδίδετε αισθηματικά. Κυρίως η στάση σας προκαλεί αιφνίδια γεγονότα, μη ορατής επικινδυνότητας και από αυτά πρέπει να προφυλαχτείτε. Μην επιτρέπετε στην κακή διάθεση των άλλων γύρω σας να επηρεάζει την απόδοσή στην εργασία σας.

Πηγή: Oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: