Συγκλονίζει η Μελίνα Μακρή: «Δε μπορούσα να αγγίξω το μωρό μου, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

February 19, 2022

Συγκλονίζει η Μελίνα Μακρή: «Δε μπορούσα να αγγίξω το μωρό μου, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μελίνα Μακρή στις 3 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φράνκυ Λούβαρη.

Το μωράκι της είχε χρειαστεί να μείνει σε θερμοκοιτίδα, κάτι που είχε μοιραστεί η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δύο βδομάδες μετά την γέννηση του γιού της, η Μελίνα Μακρή πήρε τον μικρό στο σπίτι και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Μάλιστα η ίδια μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το πόσο δύσκολες ήταν αυτές οι δεκαπέντε μέρες μακριά από το παιδί της.

«Χθες πήρα τον γιο μου στο σπίτι επιτέλους. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι τον έχω στην αγκαλιά μου. Μου έλειψε τόσο πολύ, ήταν δύσκολες οι ημέρες. Ψυχολογικά για μένα και για τον σύζυγό μου, γιατί βίωσα τη μητρότητα πολύ διαφορετικά. Δεν είχα το παιδί αγκαλιά, πήγαινα και το έβλεπα λόγω covid-19 μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Το κοίταζα μόνο, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Πολύ σκληρό. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα», ανέφερε η Μελίνα Μακρή.

«Έκανα υπομονή και σκεφτόμουν ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα είναι μία ανάμνηση, δε μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Περίμενα απλά το τηλεφώνημα να πάω να το πάρω», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή γέννησε με καισαρική τομή, όπως είπε. «Ενώ ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, το μωρό ήταν μπλεγμένο με τον ομφάλιο λώρο, δεν κατέβαινε κι έτσι πήγαμε με καισαρική. Γεννήθηκε δύο κιλά και γι’ αυτό έμεινε σε θερμοκοιτίδα. Από τη μία ένιωσα ότι το μωρό βρίσκεται σε καλά χέρια, από την άλλη όσο περνούσαν οι ημέρες μου έλειπε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: