Τρόμος στην Ηλιούπολη: Προσπάθησε να αρπάξει 6χρονη και να τη βιάσει! – Ελλάδα

February 18, 2022

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν ένα 6χρονο κορίτσι και η μητέρα του σε παιδική χαρά της Ηλιούπολης, καθώς άγνωστος άνδρας πλησίασε το κοριτσάκι, το άρπαξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να το βιάσει.



Το παιδί έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να τραπεί σε φυγή. Αργότερα, η 6χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο δράστης κυκλοφορούσε ημίγυμνος, με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα, σύμφωνα με το Mega.

"Σκοτώθηκε η <a href="https://www.matheto.eu/8685263/sxeseis-an-breis-gunaika-me-11-sugkekrimena-xaraktiristika-pantrepsou-tin/?utm_source=internal">γυναίκα</a> του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Σκοτώθηκε η γυναίκα του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

Πού βρίσκονται τώρα οι έρευνες;

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και η μητέρα του παιδιού έκανε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας, που βρίσκονται στην περιοχή, η οποία έζησε άλλη μια τραγωδία εσχάτως, θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν εάν έχει εμφανιστεί ξανά ο συγκεκριμένος άνδρας και εάν έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να κάνει μία ανάλογη επίθεση σε ανήλικα κορίτσια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: