Κρήτη: Aνατpιχιάζει η υπόθεση της 11χρονης, οι βιασμοί στον ύπνο από τον θείο, η ζωγραφιά και το σπίτι τρώγλη

February 18, 2022

Κρήτη: Aνατpιχιάζει η υπόθεση της 11χρονης, οι βιασμοί στον ύπνο από τον θείο, η ζωγραφιά και το σπίτι τρώγλη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού της 11χρονης από τον 58χρονο θείο της στην Κρήτη, με το μικρό κορίτσι να εξομολογείται τα όσα βίωσε στη δασκάλα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» η άτυχη κοπέλα ήταν μωρό ακόμα όταν έχασε τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της, ήταν χαμένη στον κόσμο των ναρκωτικών. Από την άλλη η υπερήλικη γιαγιά (από την πλευρά του πατέρα) δεν μπορούσε να αναθρέψει το παιδί, με αποτέλεσμα να αναλάβει να την μεγαλώσει ο αδερφός του πατέρα της και θείος της.

Κρήτη: Το χρονικό της υπόθεσης βιασμού της 11χρονης

Ο 58χρονος ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας, όταν ανέλαβε την αναδοχή της ανιψιάς του, την οποία πήρε κοντά του, κάτι που σήμανε την έναρξη της περιπέτειας για την 11χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου δύο-τρία χρόνια, ο 58χρονος χώρισε, καθώς η πρώην σύζυγος τον εγκατέλειψε μαζί με τα παιδιά. Η 11χρονη έμεινε πίσω μαζί με τον θείο της, όπου έμεναν σε ένα μικρό κατάλυμα σε χωριό του Λασιθίου. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν αποθήκη, άλλοι πάλι τρώγλη.

Περιγράφεται ότι αρκετές φορές συμπεριφερόταν με βιαιότητα στο παιδί, το οποίο χτυπούσε στο κεφάλι και στο σώμα. Στο σχολείο τα τελευταία χρόνια πήγαινε ολομόναχη (από 8 ετών λένε αστυνομικές πηγές) παρά το γεγονός ότι καθημερινά έπρεπε να κάνει χιλιόμετρα με το λεωφορείο. Τις περισσότερες φορές ήταν απεριποίητη και ατημέλητη.

Τι εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο σπίτι που έμενε η 11χρονη με τον θείο της

Όμως τον τελευταίο μήνα, η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του παιδιού. Δεν έφθανε η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, ο 58χρονος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις κατά της 11χρονης ανιψιάς του, ακόμα και όταν το παιδί κοιμόταν.

Κάποια σημάδια στα χέρια της 11χρονης, έβαλαν σε υποψίες τη γυμνάστρια της 11χρονης, η οποία κατάφερε να προσεγγίσει την μικρή και να της αποκαλύψει τα όσα βίωνε στο σπίτι με τον 58χρονο. Τότε απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο άνδρας.

Η 11χρονη φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποια δομή, ενώ ο 58χρονος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες. Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 58χρονου στο Λασίθι, και εκτός από ένα όπλο φωτοβολίδων με 14 φωτοβολίδες, βρήκαν και μια παιδική ζωγραφιά – έγγραφο που το κοριτσάκι αναφερόταν στην κακοποίησή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: