Σασμός: «Γονάτισε» το twitter, Η συγκλονιστική σκηνή Καλλιόπης – Αστέρη στη φυλακή.

February 10, 2022

Σασμός: «Γονάτισε» το twitter, Η συγκλονιστική σκηνή Καλλιόπης – Αστέρη στη φυλακή.

Σασμός: Με μια συγκλονιστική σκηνή ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο (9-02).

Λίγο πριν τη μεταφορά του Αστέρη στον ανακριτή, η Καλλιόπη πήγε να τον δει στη φυλακή. Αφού προσπάθησε να τον πείσει, χωρίς βέβαια αποτέλεσμα να βοηθήσει τον εαυτό του, φεύγοντας του είπε: «Ό, τι και να συμβεί γιέ μου, εγώ να ξέρεις θα είμαι πλάι σου».

Αυτή η ατάκα της λύγισε τον Αστέρη, ο οποίος το μόνο που είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή ήταν η αγκαλιά της. «Μαμά…», της φώναξε λίγο πριν φύγει και πίσω από τα κάγκελα ακούμπησε πάνω της το κεφάλι του.

Αστέρης και Καλλιόπη αποθεώθηκαν για τις ερμηνείες του ενώ σε αυτή τη σκηνή και για λίγο μόνο η Καλλιόπη πήρε άφεση αμαρτιών από το twitter!

Δες το απόσπασμαΣτο σημερινό επεισόδιο

Αντώνης και Μαρίνα, μετά από τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Ο Αστέρης πριν τη μεταγωγή του ζητάει από τον Αντώνη να δώσει ένα γράμμα στην Αργυρώ. Πως θα καταφέρει να φτάσει το γράμμα στα χέρια της και τι αντιδράσεις θα δημιουργήσει ;

Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά… Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης: