Σκούρες εξελίξεις στο Elif: Η Ματσιντέ έχει μια άσχημη κρίση – MEDIA & TV

February 8, 2022

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου της επιτυχημένης τούρκικης σειράς “Elif“, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star, με τη Ματσιντέ να βρίσκεται σε άσχημη κρίση.



Με την ευκαιρία δες εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Πρόστιμο 600 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για αυτό που κάνουν το 90% των Ελλήνων οδηγών!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πρόστιμο 600 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για αυτό που κάνουν το 90% των Ελλήνων οδηγών!

Στο σημερινό επεισόδιο...

Η Ματσιντέ έχει μια άσχημη κρίση και η Μελέκ βρίσκεται κοντά της να τη βοηθήσει. Η Μελέκ αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στη Χουμεϊρά πριν γίνει κάποιο κακό και είναι πολύ αργά.

Όμως η Ματσιντέ τις διακόπτει τη σωστή στιγμή και ευγενικά ζητάει από τη Μελέκ να κρατήσει λίγο ακόμα το μυστικό της, καθώς η οικογένεια περνάει αυτή την περίοδο μεγάλες δυσκολίες.

Η Μελέκ αναγκάζεται απρόθυμα να συμφωνήσει καθώς θέλει να βοηθήσει την οικογένεια. Η Μελέκ ζητάει κάποιες διευκρινήσεις από τη Ματσιντέ για τα φάρμακά της αλλά αυτό προκαλεί τον εκνευρισμό της Κιγιμέτ. Φοβάται μήπως η Μελέκ αποκαλύψει την αλήθεια και έτσι η Κιγιμέτ βάζει στόχο της να την ξεφορτωθεί.

 Elif: Η Ματσιντέ έχει μια άσχημη κρίση

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

Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως η Ράνα απέλυσε την Ασλί και αναλαμβάνει δράση. Η Ματσιντέ παίρνει τα φάρμακα της και έχει μια νέα κρίση.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ την αναζητούν. Η Χουμεϊρά επισκέπτεται την Ασλί στο σπίτι της για να μιλήσουν για την κατάσταση στην εταιρία…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Ματσιντέ έχει μια άσχημη κρίση και η Μελέκ βρίσκεται κοντά της να τη βοηθήσει. Η Μελέκ αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στη Χουμεϊρά πριν γίνει κάποιο κακό και είναι πολύ αργά.

Όμως η Ματσιντέ τις διακόπτει τη σωστή στιγμή και ευγενικά ζητάει από τη Μελέκ να κρατήσει λίγο ακόμα το μυστικό της, καθώς η οικογένεια περνάει αυτή την περίοδο μεγάλες δυσκολίες.

Η Μελέκ αναγκάζεται απρόθυμα να συμφωνήσει καθώς θέλει να βοηθήσει την οικογένεια. Η Μελέκ ζητάει κάποιες διευκρινήσεις από τη Ματσιντέ για τα φάρμακά της αλλά αυτό προκαλεί τον εκνευρισμό της Κιγιμέτ.

Φοβάται μήπως η Μελέκ αποκαλύψει την αλήθεια και έτσι η Κιγιμέτ βάζει στόχο της να την ξεφορτωθεί. Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως η Ράνα απέλυσε την Ασλί και αναλαμβάνει δράση. Η Ματσιντέ παίρνει τα φάρμακα της και έχει μια νέα κρίση. Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ την αναζητούν. Η Χουμεϊρά επισκέπτεται την Ασλί στο σπίτι της για να μιλήσουν για την κατάσταση στην εταιρία…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: