Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα: Τι συνέβη με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας

January 29, 2022

Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα: Τι συνέβη με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας


διαφ.
Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και με τις τοξικολογικές εξετάσεις που περιέργως αργούν.Παράταση παίρνει το θρ...
διαφ.
Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και με τις τοξικολογικές εξετάσεις που περιέργως αργούν.Παράταση παίρνει το θρ...Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και με τις τοξικολογικές εξετάσεις που περιέργως αργούν.

Παράταση παίρνει το θρίλερ για το περιεχόμενο του φακέλου με τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Παρόλο που σήμερα, Παρασκευή 28.01.2022, αναμένονταν τα αποτελέσματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αργά το απόγευμα της Παρασκευής το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης επικοινώνησε με το Εργαστήριο του ΑΠΘ και ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα από τα ούρα της 24χρονης θα αποσταλούν μέσω mail τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δείγμα της 24χρονης αξιολογείται ενδελεχώς από άτομα του εργαστηρίου μέχρι να φθάσουν στον διευθυντή, ο οποίος θα τα υπογράψει και θα τα αποστείλει.

Στη Βέρνη εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η ποσότητα αλκοόλης αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: