Πάνος Νάτσης: Στιγμιότυπα από το σημείο που έγινε το τροχαίο στο Μεταξουργείο – Η αιτία του δυστυχήματος

January 29, 2022

Πάνος Νάτσης: Στιγμιότυπα από το σημείο που έγινε το τροχαίο στο Μεταξουργείο – Η αιτία του δυστυχήματος





Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα βρέθηκε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης όταν συγκρούστηκε με την μηχανής του σε νταλίκα στο Μεταξουργείο.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.45, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού. Στο σημείο υπήρχε stop, το οποίο παραβιάστηκε, με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει στην αριστερή πλευρά του φορηγού και ο γνωστός ηθοποιός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον “Ερυθρό Σταυρό” για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένα κράνος, που -μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει γνωστό αν το φορούσε ο Πάνος Νάτσης ή απλώς το είχε μαζί του.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του newsit.gr, στο σημείο όπου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, υπάρχουν αίματα και θραύσματα, ενώ υπάρχουν και λουλούδια στη μνήμη του ηθοποιού.

Δείτε τις φωτογραφίες
Πάνος Νάτσης

Πάνος Νάτσης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: