Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Κοψιάλη: Απαντά για τα μηνύματα μίσους, Φιντιρίκο και την κλοπή των 30.000€

January 23, 2022

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Κοψιάλη: Απαντά για τα μηνύματα μίσους, Φιντιρίκο και την κλοπή των 30.000€

Μετά τα όσα λαμβάνουν χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και ξεσπά για τα όσα ακούγονται για εκείνον.

Ο γνωστός influencer μετά από λίγα 24ωρα, όπου και είχε αποφασίσει να απέχει από τα social media, χθες ανακοίνωσε πως σταματά και η συνεργασία με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τον μεγάλο διαγωνισμό.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η δημόσια απάντηση του youtuber

Σήμερα ο Κοψιάλης αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα, όπου και ανέφερε: «Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ.

Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξανδρου Κοψιάλη;

Ο γνωστός ινσταγκράμερ αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του ακτιβιστή απάντησε στις κατηγορίες του: «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@@οτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».

View this post on Instagram

A post shared by Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: