Σασμός Spoiler: Οι μαυροφορεμένες Μαρίνα – Αργυρώ και η αvατpιχιαστική φωτό με το λευκό φέρετρο και τη λύρα

January 18, 2022

Σασμός Spoiler: Οι μαυροφορεμένες Μαρίνα – Αργυρώ και η αvατpιχιαστική φωτό με το λευκό φέρετρο και τη λύρα





Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα τα spoilers να είναι όλο και πιο συχνά για τη σειρά.

Συγκλονίζουν τα προσεχή επεισόδια της σειράς «Σασμός» με τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Πετρή να πέφτει νεκρός μετά την είδηση που κυκλοφορεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Η Θοδώρα έχει ήδη κάνει το τραγικό λάθος να καταδώσει τον Πετρή λέγοντας ψέματα θέλοντας έτσι να τον εκδικηθεί για την απόρριψη που έλαβε. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και την ημέρα που εκείνη ντύνεται νύφη, ο Πετρής χάνει τη ζωή του.

Οι φωτογραφίες από την κηδεία συγκλονίζουν. Μαρίνα και Αργυρώ ντυμένες στα μαύρα κι ένα φέρετρο λευκό με τη φωτογραφία του Πέτρη και μια λύρα κάνουν το γύρο του twitter. Ο «Σασμός» μάλλον δεν θα επιτευχθεί όπως βλέπουμε εμείς στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery
Σασμός

Σασμός

Οι εξελίξεις μετά το φονικό

Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της, ενώ η Καλλιόπη µε τον Μαθιό προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Αντιλαμβάνονται πως οι Βρουλάκηδες θα βάλουν στο στόχαστρο τον Αστέρη και τον φυγαδεύουν από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Όσο οι µέρες περνούν, οι συγγενείς του Πετρή φτάνουν στο χωριό για την κηδεία του και η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει. Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πετρή και όσο είναι κρυµµένος αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει. Στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το µίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό και οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψούν για εκδίκηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: