Πασίγνωστος παίκτης Survivor αφήνει απλήρωτους υπαλλήλους και ζητά να τρώει τζάμπα σε ταβέρνες – Survivor

January 18, 2022

Εδώ και καιρό έχουν έρθει πληροφορίες στα κεντρικά της Σούλας ότι πολύ γνωστός πρώην παίκτης Survivor, που διατηρεί καταστήματα, έχει καιρό τώρα απλήρωτο το προσωπικό. Κάτι που επιβεβαίωσαν και άτομα που εργάζονται στη δούλεψή του.



Το προσωπικό του, λοιπόν, ενώ συνεχίζει να δουλεύει και να περιμένει τα καθυστερημένα του μισθά, βλέπει το προκλητικό λάιφσταιλ του πρώην παίκτη στο insta, με ταξίδια και βόλτες σε όμορφα σημεία της χώρας. Άσε τα τζατζίκια και τα κρεατικά που παραγγέλνει και φυσικά δε τα πληρώνει γιατί λέει «θα σας κάνω story». Αμ, δεν χτίζονται έτσι οι καριέρες των ινφλουένσερ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – Spoiler 18/1: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Που λέτε, κολλητές, καθώς γίνεται όλο και πιο επιδεικτικό το λάιφσταιλ του στα σόσιαλ, το προσωπικό του είναι εν εξάλλω, γιατί βλέπουν το αφεντικό να τα βγάζει και από το insta μπερντέ, ενώ εκείνοι βρίσκονται μέσα στην απληρωσιά -και όχι τζατζίκι, αλλά ούτε γιαούρτι μπορούν να αγοράσουν.

Για να δούμε, τώρα που θα τα διαβάσει εδώ ο πρώην παίκτης Survivor, επιχειρηματίας και wannabe influencer, άραγε θα πληρωθούν; Όπως, πληροφορήθηκα, πάντως από τα κεντρικά ο «επιχειρηματίας» παρακαλάει … διαβάστε την συνέχεια εδώ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: