Ο Γολγοθάς της Έφης: «Ο πατέρας μου, πλούσιος βιομήχανος, με παράρτησε στο Μητέρα όταν ήμουν μωρό»

January 18, 2022

Ο Γολγοθάς της Έφης: «Ο πατέρας μου, πλούσιος βιομήχανος, με παράρτησε στο Μητέρα όταν ήμουν μωρό»

Μία σπάνια εξομολόγηση κάνει η Έφη που την εγκατέλειψαν στο Μητέρα όταν ήταν 3 μηνών και υιοθετήθηκε από ανάδοχους γονείς.

“Είμαι μοναχοπαίδι. Όλοι οι συγγενείς με αγαπούσαν πολύ και πάντα αναρωτιόμουν γιατί ήμουν το αγαπημένο ανηψακι.

Ο μπαμπάς ξυλουργός εργολαβίες τότε έβγαζε καλά λεφτά νοικοκύρης με λάτρευε μου έλεγε παραμύθια με πήγαινε κούνιες.

Η μαμά στο μαγαζί του θείου όλο δούλευε η μαγειρεύει η μου ψώνιζε ρούχα ηταν οι στιγμές που ήμασταν μαζί δεν είχα το δέσιμο που είχα με τον πατερα.

Σε έχουμε πάρει από το Μητέρα

Στα 15 στην εφηβεία ο πατέρας μου είχε πάει στο χωριό του κι έτσι όπως καθόμασταν με τη μητέρα μου λέγαμε για τα γυφτάκια και μου λέει πως θα σου φαινότανε αν σε είχαμε πάρει από κάπου; Εγώ εκείνη την ώρα λέω οκ έτσι το λέει. Της λέω κανένα πρόβλημα και ξαφνικα την βλέπω κλαίει και μου λέει σε έχουμε πάρει από το Μητέρα, 3μηνων.

“Για κάποια δευτερόλεπτα έχασα το φως μου από το σοκ”

Εγώ για να μην τη στεναχωρήσω της λέω όλα καλά μαμά και πάω στο δωμάτιο μου για κάποια δευτερόλεπτα έχασα το φως μου από το σοκ. Έπαιξα θέατρο σε όλους ότι το αποδέχτηκα για να μην στεναχωρήσω κανέναν αλλά από την πρώτη στιγμή έλεγα ποιοι να είναι οι γονείς μου

Από τότε είχα πίκρα και κακία απέναντι στη μητέρα μου, που μου το είπε. Παντρευτηκα στα 19 με το που τελείωσα το σχολείο είχα την 1η κόρη μου. Ήθελα να φύγω να μπορέσω να ψάξω τους γονείς τους άλλους. Στα 20 έκανα και την άλλη μου κόρη. Μετά τη 2η γέννα έπαθαν τα νεύρα μου και έλκεισε το στομάχι μου και από τότε τρώω λιωμένα κυρίως έχω πάθει πρόβλημα και παίρνω αντικαταθλιπτικα παθαίνω κρίσεις άγχους. Στα 23 ξεκιναει ο Γολγοθάς.

Πηγαίνω στο Μητέρα να μην στα πολυλογώ έρχεται μετά από 1χρονο η μάνα μου κάναμε συναντηση έκλαψε λίγο της έδωσα το τηλ δεν με πήρε ποτέ.

Δεν τα βρήκαν στα κληρονομικά

Είχα μάθει από τα αρχεία του Μητέρα ότι με έδωσαν γιατί δεν τα βρήκαν στα κληρονομικα.

Ο πατέρας μου άνθρωπος με πολλα λεφτά με πήγε το 71 με τζαγκουαρ για να καταλάβεις του είπαν λέει οι φίλοι του απο το να μεγαλώσει με νταντάδες δωστο να μεγαλώσει με οικογένεια.

Ο πατέρας μου ο βιολογικός έχει μεγάλο εργοστάσιο τροφίμων. Εμένα όμως πάντα με ενδιέφερε να μου μιλάει να μου λέει ένα γεια, λεφτά είχα.

Τον γνώρισα λοιπόν. Ήταν τότε με τη 2η γυναίκα του είχε 2 μικρά παιδιά και τότε είχε τη βιομηχανία. Αφού όλα καλά στην αρχή μαζί με τους άλλους γονείς βγήκαμε φάγαμε έφερε δωρακια στα παιδιά όλα καλά αλλά δυστυχώς η γυναίκα του δεν με ήθελε. Ο πατέρας μου έπαιζε χαρτιά έβγαινε με γυναίκες οπότε αυτή κράταγε τη βιομηχανία τότε. Φοβήθηκε λοιπόν μην της πάρω περιουσία

Για να καταλάβεις πόσο ανάγκη είχα να τον βλέπω που δούλευα 10ωρα σε μια λέσχη επωνύμων, με έβαλε εκεί να κάνω καφέδες.

Η συνέχεια ιστορίας της Εφης: “20 χρόνια είχα να δω τον πατέρα μου”

Όταν έφυγα και το είπα στα κορίτσια μου λένε αυτός έχει εκατομμύρια και έβαλε το παιδί του εδώ; Λεω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον βλέπω.

Μια μέρα που ήμουν άρρωστη πολύ με παίρνει η γυναίκα του μου λέει μην μας ξαναενοχλησεις, 4 και ο παππάς 5 να σε σηκώσουν. Αυτό ήταν έκοψα επαφές!

Πηγή: singleparent.gr

Διαβάστε επίσης: