Τροχαίο με Ferrari: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου

January 14, 2022

Τροχαίο με Ferrari: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου


διαφ.
Σοβαρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία επέβαινε μαζί του στη μοιραία Ferrari, στο φρικτό τρο...
διαφ.
Σοβαρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία επέβαινε μαζί του στη μοιραία Ferrari, στο φρικτό τρο...Σοβαρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία επέβαινε μαζί του στη μοιραία Ferrari, στο φρικτό τροχαίο που του έκοψε το νήμα της ζωής, το βράδυ της Πέμπτης  στη Βούλα.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού, Κατερίνας Μονογυιού, και η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου είχαν μόλις επιβιβαστεί στο νέο τους απόκτημα, μια εντυπωσιακή κόκκινη Ferrari.

Μόλις δυο χιλιόμετρα μακριά από την αντιπροσωπεία, ο 45χρονος επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του super car, με αποτέλεσμα να πέσει στη διαχωριστική νησίδα και να τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο άτυχος 45χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία, καθώς φέρεται να εξφενδονίστηκε από το παρμπρίζ, ενώ η αγαπημένη του σύζυγος, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σύζυγός του και συνοδηγός στη Ferrari, Αθηνά Κοντοπάνου, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά νοσηλεύεται με βαριά τραύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια της από το φοβερό τροχαίο στη Βούλα, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μονογυιού

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είναι σοκαρισμένη και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση για τον τραγικό χαμό του συζύγου της.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός και η Αθηνά Κοντοπάνου είχαν παντρευτεί το 2020 στην Αθήνα και είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Δυστυχώς το τρομακτικό τροχαίο με τη Ferrari στέρησε τη ζωή στον 45χρονο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του και την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.

Μονογυιού


Πηγή

Διαβάστε επίσης: