Νάντια Ρηγάτου: Βγήκε στον αέρα της εκπομπής με το μπικίνι και η Καραβάτου «έμεινε κάγκελο»

January 10, 2022

Νάντια Ρηγάτου: Βγήκε στον αέρα της εκπομπής με το μπικίνι και η Καραβάτου «έμεινε κάγκελο»


διαφ.
Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Τι λες τώρα» Νάντια Ρηγάτου εμφανίστηκε με μπικίνι σε ζωντανή σύνδεση, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.Η Νάντια Ρηγά...
διαφ.
Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Τι λες τώρα» Νάντια Ρηγάτου εμφανίστηκε με μπικίνι σε ζωντανή σύνδεση, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.Η Νάντια Ρηγά...Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Τι λες τώρα» Νάντια Ρηγάτου εμφανίστηκε με μπικίνι σε ζωντανή σύνδεση, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Η Νάντια Ρηγάτου βρισκόταν σήμερα στα ιαματικά λουτρά Λουτρακίου και φαίνεται πως επιφύλασσε μία έκπληξη για την εκπομπή, καθώς όταν συνδέθηκαν μαζί της ζωντανά, εκείνη φορούσε το μαγιό της και έκανε υδροθεραπεία.

Νάντια Ρηγάτου: Πώς αντέδρασε η Κατερίνα Καραβάτου;

Προς στιγμήν η παρουσιάστρια πάγωσε, όταν την είδε, καθώς δεν περίμενε να την δει μέσα στο νερό. Χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Πού είναι το Ναντιάκι για να δούμε. Αχ! Παιδιά να μας λέτε ότι είναι η Νάντια εκεί κι είναι έτσι. Μην την βλέπουμε κατευθείαν έτσι γιατί κι εμείς έχουμε μια καρδούλα. Πώς θα γίνει;»

Το πλάνο φεύγει από την Κατερίνα Καραβάτου και ακούγεται να λέει σε χαμηλό τόνο: «Θα τρελαθώ!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: