Survivor 5: Ερωτοχτυπημένος ο Κατσαούνης – «Έχω πάρα πολλά συναισθήματα για την Μυριέλλα» – Survivor

January 10, 2022

Άκρως εκδηλωτικοί ήταν στο αποψινό (9/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα, οι οποίοι αντάλλαξαν και τα πρώτα τους φιλιά μετά το τέλος του αγωνίσματος.



Ο αγρότης του παιχνιδιού από την αρχή είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, ωστόσο η ηθοποιός επέμενε πως οι σχέσεις τους είναι φιλικές, καθώς έχει σχέση.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Γιώργος, μάλιστα, μετά τα φιλιά τους και κατά την επιστροφή τους στην παραλία, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως έχει πολλά συναισθήματα για εκείνη και πως θα επιχειρήσει ξανά να την φιλήσει.

Οι δηλώσεις του Κατσαούνη για την Μυριέλλα στο Survivor 5

Σπανού για Μυριέλλα: «Είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν κάποια σχέση»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τρέιλερ του αποψινού (9/1) επεισοδίου του Survivor, στο οποίο η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Την εν λόγω σκηνή σχολίασε μεταξύ άλλων και η Ελισάβετ Σπανού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα, μα έγιναν αλλιώς. Κατ’ αρχάς νομίζω ότι ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο που έλεγε κατηγορηματικά πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Ήταν πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου προχθές να πει για την σχέση της έξω. Ήξερα ότι έχει σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο και τραγούδια μαζί.

Είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν και κάποια σχέση γιατί θα βγει από το παιχνίδι κι έχει να βγάλει τον δίσκο με την σύντροφό της. Πάει ο δίσκος. Μπορεί να ερωτεύτηκε παιδιά κι αυτό είναι respect αλλά ας βγει να το πει στην ομάδα της με όλο αυτόν τον χαμό που έχει προκληθεί», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: