Πλήρωσε να σκοτώσουν την πρώην του αλλά του πήγαν νεκρή την αδερφή της, το λάθος που τον «κάρφωσε»

January 7, 2022

Πλήρωσε να σκοτώσουν την πρώην του αλλά του πήγαν νεκρή την αδερφή της, το λάθος που τον «κάρφωσε»

Μόνο αποτρόπαιο μπορεί να χαρακτηριστεί το έγκλημα όταν ένας άνδρας πλήρωσε να σκοτώσει την πρώην του και του ήρθε νεκρή η κουνιάδα του.

Ο Κέβιν Λούις πλήρωσε για να σκοτώσουν την πρώην γυναίκα του, μόνο που στο σπίτι βρήκαν την αδερφή της. Μετά το έγκλημα επιδείκνυαν τα λεφτά που πήραν στα social media.

Ένα ανατριχιαστικό και συνάμα αποτρόπαιο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ουάσινγκτον, όταν ένας άντρας έβαλε να σκοτώσουν την πρώην σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο αυτοί σκότωσαν κατά λάθος την αδερφή της. Έχοντας πάρει και την αμοιβή που τους έταξε ο ηθικός αυτουργός, δεν άντεξαν και πόζαραν με αυτά στα social media, μόνο που έτσι τους… τσίμπησαν.

Ο 34χρονος Κέβιν Λούις, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς αναστολή, είχε πληρώσει τον 18χρονο ξάδερφό του, Τζέραλντον Φελπς, για να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του Αμάντα Κανάλες, καθώς δεν ήθελε να βαραίνει τον ίδιο η δολοφονία.

Το σχέδιο για να σκοτώσουν την πρώην γυναίκα του

Ο Φελπς μαζί με την 16χρονη Αλέξις Χέιλ πήραν 2.400 δολάρια, για να σκοτώσουν την Αμάντα Κανάλες, στο σπίτι της, εκεί που βρίσκονταν και τα τρία παιδιά της. Παιδιά του Λούις.
πρώην
Αυτό που δεν γνώριζαν όμως, ήταν πως η Αμάντα είχε φύγει για επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη και στο σπίτι ήταν η αδερφή της Αλίσα Κανάλες, 24 ετών, η οποία πρόσεχε τα παιδιά.

Η Αλίσα όταν άνοιξε την πόρτα δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς.

Μετά το έγκλημα, όπως ανέφερε η αστυνομία, η Χέιλς και ο Φελπς τράπηκαν σε φυγή από τον χώρο του εγκλήματος, ωστόσο επέδειξαν αργότερα τα κέρδη που αποκόμισαν από τη δολοφονία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε: «Ο ύποπτος άνδρας δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύοντας πολλά χαρτονομίσματα εκατοντάδων δολαρίων λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία. Η ύποπτη γυναίκα περηφανευόνταν σε πολλούς γνωστούς της ότι είχε προσληφθεί για να σκοτώσει κάποιον στην κομητεία Snohomish».

Αμφότεροι, τέθηκαν υπό κράτηση ένα χρόνο αργότερα, πριν ο Φελπς καταδικαστεί σε 31,5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα και η Χέιλ σε 15 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η πρώην σύζυγος του Λούις, ανέφερε στο δικαστήριο: «Νόμιζα ότι αγαπούσες τα παιδιά σου, κάποιος που πραγματικά τα αγαπάει δεν τα βάζει σε κίνδυνο». Πρόσθεσε: «Σε ένοιαξε, που αν ήμουν εγώ σπίτι εκείνο το βράδυ, θα είχαν ξυπνήσει και θα είχαν βρει τη μητέρα τους νεκρή, ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος. Κατέληξε δε: «Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, δεν μιλάνε για σένα, δεν ρωτάνε για σένα, δεν αναρωτιόνται καθόλου για σένα».
πρώην
Εκτός από την ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Λούις, ο δικαστής Τόμπσον διέταξε επίσης ο κατηγορούμενος να μην έχει πλέον καμία επαφή με την πρώην σύζυγό του, τα παιδιά του, αλλά και τους Φελπς-Χέιλς για το υπόλοιπο της ζωής του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: