Σοκαριστικό βίντεο: Επιχείρησε να στραγγαλίσει άγνωστη γυναίκα σε στάση λεωφορείου – Κόσμος

January 7, 2022

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα στη Φλόριντα, ο οποίος προσπαθεί να στραγγαλίσει με το κορδόνι του παπουτσιού του, μια άγνωστη γυναίκα που καθόταν σε στάση λεωφορείου. Με την ευκαιρία δες εδώ ένα άλλο σοκαριστικό βίντεο, με τη γυναίκα που μαχαίρωσε γιατρό επειδή της είπε ότι πρέπει να χάσει κιλά.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ιστότοπος Only in Dade μια γυναίκα κάθεται σε στάση λεωφορείου και στέλνει μηνύματα στο κινητό. Εκείνη την ώρα την πλησιάζει ένας άγνωστος άνδρας και φαίνεται πως προσπαθεί να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του και τίποτα δεν προμηνύει ότι επίκειται ο στραγγαλισμός της.

Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο - «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο - «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις...»

Ο άνδρας στην πραγματικότητα δεν δένει τα κορδόνια του, αλλά αφαιρεί το κορδόνι από το ένα παπούτσι του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τυλίγει το κορδόνι στο λαιμό της γυναίκας, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει.

Η γυναίκα πέφτει από το παγκάκι και ο άνδρας συνεχίζει να τη χτυπά με μένος με κλωτσιές και γροθιές.

Ένας περαστικός την έσωσε

Τότε ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Μιλά ήρεμα στον δράστη, ο οποίος συνεχίζει να χτυπά τη γυναίκα και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Συνελήφθη ο δράστης

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα. Πρόκειται για τον 27χρονο Aaron K. Quinones, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνθρωπο που την έσωσε, καθώς αφού βεβαιώθηκε πως η 26χρονη είναι καλά, έφυγε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: