Εξέλιξη βόμβα στο Survivor 5: Αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου! – Survivor

January 6, 2022

Τι και αν είχε κερδίσει την ατομική ασυλία της εβδομάδας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε από το Survivor 5!στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόλυτη ανατροπή! Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς από το reality επιβίωσης για οικογενειακούς λόγους που προϋπήρχαν πριν πάει στο παιχνίδι.

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;

«Πρέπει να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων, τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, δεν θα αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών και θα κλειδώσουν οι ψήφοι» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο κόσμος θα ψηφίσει μόνο εκείνους για τα ίδια λεπτά» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: