Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: «Τύποι σαν κι αυτόν θέλουν 4-5 χαστούκια μπας και κουνηθεί το μυαλό τους»

January 5, 2022

Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: «Τύποι σαν κι αυτόν θέλουν 4-5 χαστούκια μπας και κουνηθεί το μυαλό τους»

Τη δικιά της απάντηση στο Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη φάρσα που έκανε στο θέατρο έδωσε η Βάσια Τριφύλλη μέσω της εκπομπής της Μελέτη.

Σάλος έχει προκληθεί στην εγχώρια showbiz με τη φάρσα που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο θέατρο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μετά το τηλεφώνημα-φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και τη δημόσια συγγνώμη του, ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Παρά την απολογητική του διάθεση, η Βάσια Τριφύλλη υπήρξε ιδιαίτερα καυστική στις δηλώσεις της για τον ηθοποιό.

«Τον έδειρε κάποιος; Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 συνεχόμενα χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη, μην το ξανακάνεις! Δε γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο, θα βρεθεί καμιά τρελή σαν και εμένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια», είπε η Βάσια Τριφύλλη στο Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Θέση στο θέμα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη πήρε και η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου. «Καταστροφική η πλάκα του Χατζηαγγελάκη, για όλους, δεν ξέρω πώς την σκέφτηκε. Θέλουμε τα θέατρα να δουλεύουν, θέλουμε να περάσει αυτό το καταραμένο πράγμα για όλους τους ανθρώπους».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης νιώθει βαθιά μετανιωμένος για τη φάρσα που έκανε και ότι είχε καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Δείτε τις δηλώσεις


Πηγή

Διαβάστε επίσης: