Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την ασφαλίστρια Ουρανία; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα – Retromania

January 5, 2022

Η Νεφέλη Ορφανού που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την ασφαλίστρια Ουρανία στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.



Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είναι ο Γεράσιμος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Εκτός από τη σειρά του Χάρη Ρώμα, η ίδια είχε ήδη γίνει πασίγνωστη μέσα από το «Το ρετιρέ», στον ρόλο της Αμαλίας.

ασφαλίστρια Ουρανία σήμερα

Πώς πήρε ρόλο στο «Ρετιρέ»

Η ίδια είχε πάει να ζητήσει δουλειά στον Γιάννη Δαλιανίδη και της είχε πει ότι έκλεισε το καστ της σειράς και δεν είχε ρόλο. Στη συνέχεια της έδωσε τον ρόλο της Αμαλίας για τέσσερα επεισόδια κι έγινε μια από τους πρωταγωνιστές στη συνέχεια.

Η απώλεια του συντρόφου της

«Είχα ένα δεσμό όταν έπαιζα στην παράσταση “Ψέμα στο ψέμα” και τότε εκείνος πέθανε. Ήμασταν μαζί από μικροί, 20 χρόνια». Μάλιστα όπως αποκάλυψε ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι την ίδια κιόλας μέρα. Η ηθοποιός παντρεύτηκε αργότερα τον επόμενο σύντροφό της όπως δήλωσε αλλά χώρισε. «Ένα φεγγάρι παντρεύτηκα αλλά και ένα φεγγάρι χώρισα. Από φεγγάρι σε φεγγάρι πήγε».

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

ασφαλίστρια Ουρανία ορφανού

Δε θα τον αναγνωρίσετε: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιατρός που παρενοχλούσε τη Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θυμάστε τον γιατρό Αλέξανδρο Κακκαβά, ο οποίος παρενοχλούσε τη Βλαχάκη στο... απαγορευμένο πια επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε είναι σήμερα... ένας άλλος άνθρωπος, αφού η εμφάνισή του έχει αλλάξει πλήρως.

Το επεισόδιο της παρενόχλησης δεν παίζεται πια ποτέ στον ΑΝΤ1, αν και μάλλον είναι αρκετά επίκαιρο στις μέρες μας. Ένας μεγαλογιατρός παρενοχλεί την Ελένη, επιλέγοντάς την ως γραμματέα του μόνο για να κάνει έρωτα μαζί της, ενώ μια φοιτήτρια «παγιδεύει» τον Κατακουζηνό, που δεν ενδίδει στο φλερτ της, για να περάσει το μάθημά του.

Παρά το γεγονός, ότι θα είχε πολλά να μας μάθει ειδικά στην εποχή του #metoo, το επεισόδιο δεν προβάλλεται, πιθανότατα ως αρκετά σκληρό, αλλά δεν ξεχνάμε την ερμηνεία του Γιώργου Κωνσταντή, που έχει παίξει σε αρκετές σειρές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πάντως, είναι σήμερα εντελώς διαφορετικός. Τα μαλλιά του έχουν ασπρίσει και τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή πάνω του, έχοντας εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, κάτι που έχει συμβεί και σε άλλο χαρακτήρα που πέρασε από τη σειρά.

γιατρός κωνσταντίνου και ελένης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: