Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

January 5, 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου


διαφ.
Ζώδια: Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιό σου για αύριο, 5 Ιανουαρίου σύμφωνα με την αστρολόγο Άντα Λεούση.ΚΡΙΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα ε...

διαφ.
Ζώδια: Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιό σου για αύριο, 5 Ιανουαρίου σύμφωνα με την αστρολόγο Άντα Λεούση.ΚΡΙΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα ε...Ζώδια: Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιό σου για αύριο, 5 Ιανουαρίου σύμφωνα με την αστρολόγο Άντα Λεούση.

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεn σας ικανοποιεί. Η μέρα ευνοεί τους νέους στόχους και τα ξεκινήματα σε δραστηριότητες που θέλατε να ασχοληθείτε αλλά δεν τολμούσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμιγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

ΛΕΩΝ: Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα, για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατανοήστε πως καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας που είναι αρκετά υψηλές και δε γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις γιατί τον σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Με την παρουσία και τον δυναμισμό σας, γοητεύετε τον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ό,τι πιστεύετε ότι σας αξίζει πραγματικά. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα. Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν.

ΙΧΘΥΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: